Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za 1500 do BF3

bartosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Potrzebuje jakiś mobilny komputer za około 1500 zł na tyle dobry aby uciągnął BF3, oczywiście nie musi na ultra ustawieniach.

Zastanawiam się nad tym (KLIK) ale kolega mówi że procesor może być za słaby.

Proszę o komentarze, wskazówki, porady, propozycje.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Szczerze to bardzo ładna propozycja, procesor byłby za słaby gdyby był jednordzeniowy tam dwa rdzenie. 8 gb ramu spokojnie uciągnie bf3. dobra karta graficzna, nie zintegrowana no, powiem Ci , że dobry produkt, ale może warto byłoby się się zastanowić nad kupnem używanego laptopa do 1500 zł? wtedy nawet może na i5 się załapiesz :) Niedawno widziałem komputer za 1300 właśnie była i5, gtx 560 i 4gb ramu. Komputer to komputer, polecam kupić coś używnego ;)

Opublikowano

Kolega też proponuje coś używanego, sam wystawił swojego lenovo z580 za 1900 zł ale on potrzebuje kase na teraz a ja pieniądze będę mieć pod koniec wakacji a teraz tak się rozglądam żeby się orientować na co mogę liczyć za te pieniądze.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

no to odkładaj na coś używanego bo napewno będzie to rozsądniejsze niż wywalenie 1500 zł na coś nowego co zapewne nie koniecznie posłuży Ci dłużej niż 2 lata (mam na myśli nowe gry)

Opublikowano

To jakiś żart?

Na pececie w tej cenie ledwo byś pograł, co dopiero laptop... uzbieraj drugie tyle i wróć.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...