Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTS DBNS ELFBOT

Strzegiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo kogoś o wstawienie przerobionego clienta DBNS 1.42 z nazwy DBNS na nazwe Tibia tak by elfbot mogl sie wlaczyc bez process hackera lub proszę o wyjasnienie dlaczego gdy wlaczam elfa przez prcoess hackera gdy zaladuje config na postac elfbot przestaje dzialac i sie crashuje !

Opublikowano

Musisz mieć wersje elfa pod 8.54 by móc odpalić przez processa. Po co ci przerabiać klienta? Za dużo z tym jebania... Lepiej odpalić w 5 sec przez process hackera i nie mieć tylko kilku bezużytecznych opcji w stylu lighthacka... A tak co update trzeba tworzyć nowego klienta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopuje, ponawiam prośbę wszystko działa ale to tylko trial wersja cały czas mi pokazuje ze 15 minut max mam, jak to naprawić? crack mam...

Opublikowano

No nie masz bo by nie wyskakiwalo jak byś miał, najlepiej użyj trial reseta i jeszcze raz zcrackuj

Mogę prosić o jakiekogś dobrego sprawdzone cracka? albo coś na wzór by evolution crack ale pod 8.54 ?

I jak bym mógł prosić jeszcze o poradnik do trial reseta

Dodam że mam 64 bitowy system Windows 7 i jak ładuje plik ten z crack to wyskakuje błąd coś o 64 bit zatem

jak załaduje ten drugi plik o takiej samej nazwie ale z "2" na koniec to włącza się jednak trial...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...