Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSZEMEG.PL [Dedyk] [Easy]

xVandal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG... Ludzie pisza ze serwer to gowno a przeciez takich serwerow juz nikt nie robi... Serwer to uniakat a prezka tez jest dobra, no moze brakuje NPC'tow
Wlasnie moze mi ktos wyslac ssy NPC bo cos mi na launcherze metka crashuje

@Edit

Dobra... W dupe sobie wsadzcie tego waszego priva... Client jest tylko na hostingach gdzie sie zarabia...

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

OMG... Ludzie pisza ze serwer to gowno a przeciez takich serwerow juz nikt nie robi... Serwer to uniakat a prezka tez jest dobra, no moze brakuje NPC'tow

Wlasnie moze mi ktos wyslac ssy NPC bo cos mi na launcherze metka crashuje

@Edit

Dobra... W dupe sobie wsadzcie tego waszego priva... Client jest tylko na hostingach gdzie sie zarabia...

jaki link ma dany że sie zarabia xD to są zwykłe linki masz tam mega.co.nz czy zippy ;D

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

jaki link ma dany że sie zarabia xD to są zwykłe linki masz tam mega.co.nz czy zippy ;D

Ze niby przez mega.co.nz sie nie zarabia?! Śmiechłem i nie ma clienta na zippy to jest tylko latka

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Ze niby przez mega.co.nz sie nie zarabia?! Śmiechłem i nie ma clienta na zippy to jest tylko latka

niestety, ale przez mega się nie zarabia. -.-

Opublikowano

Typ:  Epic 4fun

Troche bardzo przesadzone. Na serwerach 4fun kasa powinna lecieć tak że bryłki trzeba kupować co spokojnie 1-2 godz. Do tego jeszcze kasa na ulepszenia. Że niby na jakim serwerze ulepszenie na poziom +7 +8 +9 kosztuje 10kk? Nawet na serwerach easy/medium nie jest tak trudno.

A jedyne co jeszcze bardziej przeszkadza to ten drop na miksturki :) Moglibyście zrobić sklepik z tymi składnikami niż żeby leciały z każdego potworka bo troche bardzo przeszkadza.

Opublikowano

Wbiłem 255 jako pierwszy i oddalem konto... nie polecam, mało ludzi, nudy... ciężko o ulepy a lvl skacze...

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Wbiłem max lv 255 ( w którymś poscie admin mówił że max 250 a jest 255 to oni nawet nie wiedzą jaki max lv mają xD )  i ogólnie serwer może i na wakacje ale drop ulepków jest straszny nie które się nie łączą ceny w npc nie dopasowane   wystarczy przy ratach expa 200% załozyć pd i od 155 do 255 wbicie zajmie nam około 1h .

Opublikowano

pety tylko z IS ?

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

a zagram po niewypałach typu, mortyriusz czy exoria może ten mnie porwie na kilka tygodni

edit. ta druga zbrojka lekko oczojebna ale cóż lv się wyższy wbije i przeorbi :P

Opublikowano

może dlatego że prezka troszkę słaba, jak jest jakiś grafik to może pomoże chłopakowi, ja się na tym nie znam bo bym zrobił

Opublikowano

Nie sugerujcie się nazwą ani prezką. Serwer kopia niedawno upadłego Silves, z tym, że jeszcze żadne ch nie padło jeszcze. Fajnie się expi i dropi ulepki. Nie wiem dlaczego tak mało ludzi ale może to się zmieni. Myślę, że warto dać szanse. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Właśnie pobieram zobaczymy co tu jest .

post-1016012-0-39991400-1404849571.jpg

zxc

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...