Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Problem z TS3

FL8

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam:)

Zakupiłem nowy serwer TS3 Hostingowany przez zabijaka.pl Stary czasami crashował i dlatego zmieniłem ip. Teraz Dzieje się takie coś, że nie wiem nawet kiedy serwer nie działa przychodzę z pracy widzę, że jest OFF Cały czas jest OFF. Loguje się do panelu na zabijace i pisze, że jest -1/50 i że serwer jest uruchomiony i jeszcze piszę, że nie można pobrać jakiś danych :(  Restartuje go przez panel i serwer działa, ale czemu nie działa cały czas? i czemu dopiero jak się go zrestartuje to zadziała? :( Proszę o Pomoc

Opublikowano

Nie wiem czy osoba która pisze ,,Chostingowy" chodzi do pracy. Przeinstaluj na inny system, np z linuxa na debiana.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie wiem czy osoba która pisze ,,Chostingowy" chodzi do pracy. Przeinstaluj na inny system, np z linuxa na debiana.

Jak może przeinstalować jak ts3 jest na innej maszynie i łącza się na serwer poprzez inne porty?

Czytaj uważnie "Hostingowany" czyli na licencji ATHP !

Opublikowano

Po 1 na YatQe się nie zalogujesz bo jest to licencja Hosting provider (ATHP) sloty wykupywane od głównego ts'a, musisz na tym panelu znaleźć listę serverów i spróbować z edytować sloty, ewentualnie ktoś odpalił 2 server, prawdopodobnie na porcie 9988 xD

Opublikowano

A debian to przepraszam bardzo jest czym jak nie linuxem? ;D Może ktoś odpalił TS z tą licencja na innej maszynie i po jakimś czasie skrypt teamspeaka po prostu wyłacza jeden serwer. Jakbys podał wiecej szczegolow to moglbym powiedziec konkretniej bo akurat skonczyly mi się impulsy w magicznej kuli ;)

tsmet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...