Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challengerinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde bezimienny a pamiętam jak mi mówiłeś ze nigdy nie będziesz grac na bolu. Zawiodłem się na tobie ;( Przecież i tak byłeś d1 wiec po co ci ten bol? Prędzej czy później wbiłbyś tego challengera.

no wiem , przepraszam wbije na wescie jeszcze challengera i juz nie bede gral

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje wciskanie spacji ,to musi być bardzo męczące oraz wymagające skilla ,jakiego potrzeba do Challangera ,życzę 69 LP i permanentnego zablokowania konta.

zazdrościsz + wypierdalaj

Brawo ale i tak jestem lepszy nawet bez bola

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Bol na lee sinie bardziej przeszkadza niz pomaga, ni chuja nie wiem jak można grać na skrpytach do lee;_;

Gz, dis jak sie dowie to enjoy twój ban XDDDD

Opublikowano

j****y konfident wypierdalaj

C**j ci w ryj j****y bolowcu, zdechnij na raka ;)

graphic.png

Opublikowano

Tyle wiecie o grze w lola, nawet na bolu wyjść to istna udręka, zróbcie sobie Bronze V, kupcie Lee sina i wyjdźcie na bolu z bronzu, silveru i dojdźcie do goldu i wtedy zmienicie zdanie :)

Opublikowano

Bol na lee sinie bardziej przeszkadza niz pomaga, ni chuja nie wiem jak można grać na skrpytach do lee;_;

Gz, dis jak sie dowie to enjoy twój ban XDDDD

mi sie spoko gra ,  a dla disa dam w  lape tez troche kaski to sobie sam kupi vipa ;D

Opublikowano

Ja za rok.

Co do tematu to bardzo ładnie. Nie wiem czy trzymając spacje na lee sinie da rade wygrać ;/, bo chyba takie skrypta na niego nie ma.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

na raka zdechac moze tylko twoja matka smieciu

Mam nadzieję, że cię wydyma stado nosorożcu j****y gównixie, zdechnij na raka p********y śmieciu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zamknij ryj tępy bolowcu oczywiście dopisuje tu ( @Sogoane @SeleX ) nie masz się czym chwalić gównie.

Żałosny jesteś, Ty nawet na bolu nie wbijesz Platyny, więc skończ płakać : ] Śmieszne są wasze komentarze odnośnie bola. Wielki spiny, małych ludzi.

CO ZA KROL KAPPA7936014065694201023703.jpg

Gratki   :P Raz Cie widziałem na strimie grubego jak nidalka grałeś na bezimiennym.

Opublikowano

Żałosny jesteś, Ty nawet na bolu nie wbijesz Platyny, więc skończ płakać : ] Śmieszne są wasze komentarze odnośnie bola. Wielki spiny, małych ludzi.

Gratki   :P Raz Cie widziałem na strimie grubego jak nidalka grałeś na bezimiennym.

ktorego grubego? xD bo znam duzo ich

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...