Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends Przyszłość

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 może z 5 lat. Mówię serio

To zabrzmiało jak byś dokładnie wiedział kiedy się kończy.

Opublikowano

Hmmm przeminąć na pewno przeminie jak np tibia, wow też stracił wielu graczy. To wszystko zależy od ruchów Riotu czy zepsują tą grę lub zrobi z niej payforwin.

Opublikowano

Hmmm przeminąć na pewno przeminie jak np tibia, wow też stracił wielu graczy. To wszystko zależy od ruchów Riotu czy zepsują tą grę lub zrobi z niej payforwin.

W przypadku WoWa, ten proces ciągnie się mozolnie od końca TBC wraz z początkiem casualizacji, oraz że WOTLK kończy oryginalne wątki z Warcraft 3. Graczom nie przypadł do gustu Cataclysm bo większość zadawała sobie pytanie. "Kim do cholery jest Deathwing?!" Nieznajomość lore robi swoje.

Zaś w kwestii LoLa, to zależy od poczynań Riotu, bo jak narazie to jestem niezadowolony ale to nie chodzi o bany czy ostrzeżenia dla polaków bo sam też wczoraj dorwałem, choć nie było to słuszne ale nic z tym nie zrobię. Problemem Riotu jest ich podejście i działanie trybunału, bo najczęściej gracze zgłaszają się między sobą za verbal abuse, co jest absurdem totalnym, gdyż załóżmy...

Ty siedzisz podczas gry cicho i co? Ostrzeżenie masz za obrażanie, mimo że siedzisz cicho. A Riot leje na to i nie sprawdza nawet tego wszystkiego...

Opublikowano

dłuuugo, napewno się nie skończy za dwa lata ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Kilka lat postoi, nie kupisz skilla kasą, ( coaching może i tak ale jak ktoś jest mentalnym brązem to tak pozostanie ). To nie metin2  gdzie kupisz +10 eq i jesteś najlepszy. Trzeba uczyć się na swoich błędach.

10 lat minimum.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Myślę, że moje dzieci będą grały w Lola jeszcze za jakieś kilka ładnych lat. MOBA szybko nie wypada z obiegu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nigdy. xD

Tak na serio to nie wiadomo, przez ten trybunał i reporty i bany na chat za nic przestałem grać w LoLa. Jak tak dalej riot będzie olewał ciepłym moczem graczy to za 2 lata upadnie.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Myślę, że moje dzieci będą grały w Lola jeszcze za jakieś kilka ładnych lat. MOBA szybko nie wypada z obiegu. 

MOBA zostały zakwalifikowane do ESportu co oznacza że obok Counter Strike itp. Są tym typem gier do których będą organizowane zawody czy eventy też.

Ale tak jak mówiłem, podejście Riotu pozostawia wiele do życzenia niestety.

Opublikowano

Za pare lat Dota 2 wyprzedzi lola i wspomnicie moje słowa. 

Lol staje się coraz bardziej niewyraźny. Robią LCS to chwilę co sprawia że mamy do czynienia jakby z Ligą Mistrzów Mistrzostwami Europy i świata razem w tym samym roku i mało kto juz sie orientuje kto wygra co i gdzie. Jak dla mnie Dota 2 bedzie szła w lepszą stronę i dlatego wyprzedzi lola. Do tego większe pule nagród :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Za pare lat Dota 2 wyprzedzi lola i wspomnicie moje słowa. 

Lol staje się coraz bardziej niewyraźny. Robią LCS to chwilę co sprawia że mamy do czynienia jakby z Ligą Mistrzów Mistrzostwami Europy i świata razem w tym samym roku i mało kto juz sie orientuje kto wygra co i gdzie. Jak dla mnie Dota 2 bedzie szła w lepszą stronę i dlatego wyprzedzi lola. Do tego większe pule nagród :)

Bullshiet

Ile utrzymała się Tibia (która nadal się trzyma)? Ile trzyma się Metin? Tyle będzie trzymał się LoL.

Nie można tego przewidzieć jednak myślę, że do czasu wyjścia nowej gry która pochłonie świat tak jak te trzy klasyki.

Tibia-Metin-LoL

Ciekawe co będzie następne :v

giphy.gif ­

Opublikowano

Patrząc jakie jest community ta gra będzie na fali max 2 lata. Raczej ludzie nie idą z chęcią grać w grę gdzie jesteś cały czas praktycznie wyzywany nawet jak dobrze grasz a osoby dobrane randomowo psują grę

gQSkfLC.png

Opublikowano

Patrząc na to jak zachowuje się community, to też myślę że gra po pewnym czasie straci na popularności. Inna sprawa że Riot też do tego się w pewnym stopniu przyczynia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...