Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2 HANDEL ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Ogólnie w TF'a gram a raczej grałem od 2010r po powrotach itp dzisiaj chcę wrócić i w końcu kupić tą cholerną premke na początek jakieś 5 kluczy ale za cholerę nie ogarniam handlu itp moglibyście mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi 1.33 1.66 itp

Opłaca się robić metal rafinowy (czy jak on się tam zwał)?? a potem z nich czapki

Na jakiej stronie można kupić czapki itp

To tyle jak będzie więcej to popytam w postach :D

Opublikowano

1.33 etc to wartości, napisane pewnie w metalach rafinowanych (aka ref).

Warto robić metale, ale nie warto tworzyć z nich czapek tylko wymieniaj się z graczami. 

Do kupna osobiście polecam tf2wh i scrap.tf. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

1.33 etc to wartości, napisane pewnie w metalach rafinowanych (aka ref).

Warto robić metale, ale nie warto tworzyć z nich czapek tylko wymieniaj się z graczami. 

Do kupna osobiście polecam tf2h i scrap.tf. 

ale co jeden ref odpowiada 1.33 ??? a może 1.66

Opublikowano

ale co jeden ref odpowiada 1.33 ??? a może 1.66

1 ref to jeden ref, lol. 1,33 refa to 1 ref i 1 reclaimed metal (metal z odzysku, 1/3 metalu rafinowanego) .

461151420292002410470.png
Opublikowano

0,11 = scrap (metal ze złomu)

0,33 = rec (metal z odzysku)

1 = metal rafinowany

potem się dodaje i wychodzi np. cena czapki 1,33, czyli logicznie myśląc 1 ref 1 rec

Czapki można kupić na scrap.tf (od bota) lub na innych stronach do trade z graczami (tf2outpost.com bazaar.tf) Można kupić też na tf2wh.com , ale tam jest w ogóle inny system handlu. Za punkty zdobyte ze sprzedaży przedmiotów na ich stronie możemy kupić jakiś przedmiot. Oczywiście handluje sie z botami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...