Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]MVXProject

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sie instaluje jak w innych cheatach? To jest niewykrywalne? To jest bez virusów?

Jeszcze dodam, że u nich na dedyku w consoli wszystko widac co gracze pisza oraz widac komendy wszystko więc uważajcie...

Opublikowano

Support ma głęboko w dupie hackerów :) Jak będziesz miał farta to ci się uda zdobyć bana aż na 2 tygodnie.

Nie polecam hacków, gra jest tak dobra, że nie warto jej niszczyć.

Opublikowano

Support ma głęboko w dupie hackerów :) Jak będziesz miał farta to ci się uda zdobyć bana aż na 2 tygodnie.

Nie polecam hacków, gra jest tak dobra, że nie warto jej niszczyć.

Gra byłaby wręcz perfekcyjna, ale te teksty, co walą w czacie podczas rozgrywki, hacker lagger 

Jednak miło patrzeć, jak gracz, który nie wydał na grę ani grosza może dostać bronie za RT  :D

Opublikowano

Kilka uwag.

1. Sh0z specjalnie umieścił tam keylogera aby odstraszać potencjalnych hakerow do uzytkowania z tego.

2. Hack ten nie może działać na Win7 32Bity ponieważ sh0z używał tylko funkcji potrzebnych do utrzymania programu na 64bit.

3. W ostatnim update został spatchowany.

4. Jest on wykrywalny przez X-Trapa jako szkodliwe oprogramowanie, jednak nie wyskakują błędy, lecz jest ten gracz rejestrowany i raport jest wysyłany do Supportu.

Po przeczytaniu tego artykułu mam nadzieję, iż przemyślicie to sobie (sam jestem hakerem więc wiem, używam wprawdzie tylko CE ale na w miarę wysokim poziomie)

Opublikowano

mleki, włączałem tego hacka, możliwe, że to przez niego mi nie działa teraz MicroVolts? Przeinstalowanie nic nie daję. Gra sama mi się wyłącza po kilku sekundach :/

Opublikowano

mleki, włączałem tego hacka, możliwe, że to przez niego mi nie działa teraz MicroVolts? Przeinstalowanie nic nie daję. Gra sama mi się wyłącza po kilku sekundach :/

Jak masz win 64 to sh0z zaktualizował niestety mvx i znów mamy hakerów w grze ..

Co do tego, że ci się wyłącza to może również być problem z IE, o którym mówię na okrągło .. wszystko z MV się na nim opiera :D

Opublikowano

Ja nie wlaczalem tego hacka i mi sie tez wylacza... Az sie wkurzylem i odinstalowalem. Mleki ja Cie bardzo dobrze znam w grze. Domyslasz sie kim jestem? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...