Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StartCraft - Launcher Premium/Nonpremium - Nowy start

theoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem launcher, teraz chyba MC mi się pobiera. Pobiera mi się tak od 15 min. (._.). Za chwilę (albo i trochę dłużej..) postaram się dać edit'a, chyba już do końca dochodzi..
EDIT (późny, bo mnie przy lapku trochę nie było :v): Wszystko ok, warto było czekać :D. Łatwe instalowanie modyfikacji (jednak mogłoby być więcej..) i możliwość posiadania skina. Launcher jest prosty w obsłudze. Minusem jest to, że czasami się przycina, ale to nie przeszkadza za bardzo. Polecam, Krzysztof Krawczyk (xD).

Opublikowano

Pobrałem launcher, teraz chyba MC mi się pobiera. Pobiera mi się tak od 15 min. (._.). Za chwilę (albo i trochę dłużej..) postaram się dać edit'a, chyba już do końca dochodzi..

EDIT (późny, bo mnie przy lapku trochę nie było :v): Wszystko ok, warto było czekać :D. Łatwe instalowanie modyfikacji (jednak mogłoby być więcej..) i możliwość posiadania skina. Launcher jest prosty w obsłudze. Minusem jest to, że czasami się przycina, ale to nie przeszkadza za bardzo. Polecam, Krzysztof Krawczyk ( xD).

Ja korzystam z launchera od samego początku i jakoś nic mi się nie zacinało.

A pobiera się dlatego tak dużo (ok.400mb) by później można było włączyć minecrafta w 30 sek ;D 

Moim zdaniem lepiej raz poczekać dłużej niż cały czas po 7 minut tak jak zyczu  

Opublikowano

REFRESH

Z launchera powoli zaczęli korzystać nawet ludzie nie znający Polskiego, dlatego jeżeli ktoś zna jakiś język, poza angielskim i niemieckim oraz ma ochotę pomóc to zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Uwaga! Odświeżyłem screeny w pierwszym poście i jednocześnie chciałbym zapowiedzieć sporą aktualizację (2.3.0), która wejdzie w życie za 2-3 dni.

Mogę też ujawnić, że trwają prace nad serwerem do launchera, który zapowiada się epicko (tak jak i launcher) - czegoś takiego nie widzieliście!

To nie refresh! Refresh był wczoraj po południu a to jest informacja o sporej aktualizacji.

Opublikowano

Jeszcze ciepła AKTUALIZACJA do wersji 2.3.0 

Można już tworzyć serwery ;D 

Możliwość konfiguracji i dodawanie pluginów z poziomu launchera niebawem

Opublikowano

Słuchaj to nie ma sensu pobierać 404MB minecafta. Wystarczy, że użytkownik wybierze np. 1.7.2 i instaluje się 1.7.2.

Heh Ynglisz: Version: Zamknięta Beta :D

.

Opublikowano

nie chciało mi się już tłumaczyć ;D

co do 400 MB to jest sens, Assets waży 350 MB a większość osób woli grać z dźwiękami. Co do wersji to są one do pobrania osobno. Pliki gry to tylko assets, libraries i natives. Versions każdy pobiera z poziomu sam zależnie od chcianej wersji.

Poza tym zobaczę jak wielkie archiwum wyjdzie jak użyję najlepszej kompresji.

Opublikowano

Musze zobaczyć co jest nie tak, bo całkiem niedawno na XP wszystko działało. Tak czy siak nie oszukujmy się ale XP to naprawdę stary system i wątpię aby większość graczy miała XP -_-

Opublikowano

Zróbcie takie coś że będą gotowe paczki modów.

@Edit

Jak zainstalować swoją paczkę modów?

Paczki modów są, aktualnie chyba tylko dwie. Więc jeżeli ktoś ma ciekawą paczkę to chętnie ją umieścimy w launcherze :D

post-1001355-0-63775000-1408997954_thumb.png

Co do własnej paczki to pobierasz wersje froge i instalujesz mody w ten sposób:

%appdata$ > .startcraft > x.x.x Froge i dalej sobie chyba dasz rade 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...