Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pluginy do serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie - chcesz wlepić wszystko do jednego.

Przeczytaj swój temat jeszcze raz. Jest takie przysłowie - jeśli coś jest to wszystkiego, to jest do niczego B)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie chcę wlepiać wszystkiego. Po prostu chcę to urozmaicić. Do dyspozycji są tylko Survival + Frakcje lub Gildie z działkami i ekonomią. Jeśli chodzi o MiniGames to malutkie takie jak Paintball i tyle. Tak, żeby nikt się nie nudził. Rok temu istniał taki serwer dość sporo czasu i był świetnym serwerem. Nie będę wciskał wszystkiego na siłę. Chce tylko dodać coś nowego. Coś czego nie było i chcielibyście. Przemyślałem także wasze propozycję i zostało to co miało wg mnie zostać. Nie chcę tworzyć serwer na którym się klepiemy i budujemy gildie, ale chce też stworzyć serwer, który pozwoli także poczuć swobodę budując sobie na działkach. Rok temu jak na serwer to było 50 graczy, gdyż to był 200 slotowiec, a głównym powodem była słaba maszyna. Chciałbym stworzyć erę dawnego serwera nie nastawionego na całkowite P2W jak to na wielu serwerach bywa. Teraz wyłącznie chce usłyszeć co chcielibyście na takim serwerze.

Opublikowano

Dobrze, ale chciałbym usłyszeć co dodać . Nie żadne tryby, tylko jakieś pluginy np.cobblex lub coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...