Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 30 Tys.

Dzikizwierzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym żebyście mi polecili komputer bardzo, bardzo dobry do grania na najwyższych detalach itp! Mój budżet to 30tys zł, więcej nie bez przesady... Więc czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, potrzebuje jakiejś Karty Graficznej w miarę dobrą do gier do 100zł... Wiem nie jest to dużo ale na chwile obecną moja kieszeń nie pozwala mi na droższą kartę

Po tym zdaniu jestem w stanie sądzić, że to troll.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Po tym zdaniu jestem w stanie sądzić, że to troll.

A tam od razu troll.

Moja propozycja:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=377&s=73900&s=87237&s=33975&s=69304&s=34500&s=64088&s=77753

super wydajny procesor który po OC osiąga moc 3,5 ghz! na tej karcie graficznej pograsz w każdą grę! od cod bo2 aż bo bf4 na FHD 4k! super wydajny dysk pozwoli ci na szybki start komputera! aż 20s! widzisz ten zasilacz? cud techniki! takiej mocy na rynku jeszcze nie było! nie ma mowy o żadnym spaleniu! zestaw oferuje jeszcze więcej możliwości!

Opublikowano

A tam od razu troll.

Moja propozycja:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=377&s=73900&s=87237&s=33975&s=69304&s=34500&s=64088&s=77753

super wydajny procesor który po OC osiąga moc 3,5 ghz! na tej karcie graficznej pograsz w każdą grę! od cod bo2 aż bo bf4 na FHD 4k! super wydajny dysk pozwoli ci na szybki start komputera! aż 20s! widzisz ten zasilacz? cud techniki! takiej mocy na rynku jeszcze nie było! nie ma mowy o żadnym spaleniu! zestaw oferuje jeszcze więcej możliwości!

Jaja to wy się teraz robicie, pytam poważnie a ty mi tu wyskakujesz z takimi częściami (512mb ram) -__-

Opublikowano

Jaja to wy się teraz robicie, pytam poważnie a ty mi tu wyskakujesz z takimi częściami (512mb ram) -__-

no to weź 8 kości i będziesz miał 4gb, starczy chyba, nie?

Opublikowano

no to weź 8 kości i będziesz miał 4gb, starczy chyba, nie?

No tego po zaufanej osobie bym się nie spodziewał. 

Opublikowano

Bardzo dobry komputer. Zazdroszczę, że nie mógłbym takiego mieć. :(

Myślę, że lepszego sprzętu nie znajdziesz.

No też tak myślę, dobrze, że chociaż pomarzyć zawsze można... Fajnie było przez chwilę sobie wmawiać, że mam 30tys na wydanie komputera... Eh, może kiedyś przyjdzie taki czas i wygram w totka i zakupie sobie taki :(( Temat zostawiam, może przyda się komuś kto ma 30 Tysięcy by zakupić ten komputer. 

Opublikowano

Bardzo dobry komputer. Zazdroszczę, że nie mógłbym takiego mieć. :(

Myślę, że lepszego sprzętu nie znajdziesz.

Znajdzie, gotowiec z allegro za 26k, tego jeszcze nie było. xD

Zestawu nie polecam, taka kasa i chłodzenie na powietrzu, ładny piekarnik, już bym wolał zestaw Dolana.

Rozumiem, że temat można zamknąć? :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Znajdzie, gotowiec z allegro za 26k, tego jeszcze nie było. xD

Zestawu nie polecam, taka kasa i chłodzenie na powietrzu, ładny piekarnik, już bym wolał zestaw Dolana.

Rozumiem, że temat można zamknąć? :D

Dokładnie tak, można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...