Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra na d3 east

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam, otóż to moja giereczka na eascie kk58g5t.jpg

Morgana była tak słaba że do 6 min nie trafiała q, no to piszę do niej że jeszcze 2 q spartoli no i spartolila to napisałem " for mistakes u must pay "  i zrobiłem se feeding, ale chyba dostała lekcja na jej q

Opublikowano

Ot, dowód na to że w diamencie też grają kretyni, dzieci które się lubią obrazić.

@unwarn

ALE SUPER KOLEGO ZROBIŁEŚ, PROPSUJE, UCZ ICH TEGO ZE JESTES DZIECIAKIEM.

Opublikowano

Ot, dowód na to że w diamencie też grają kretyni, dzieci które się lubią obrazić.

@unwarn

a co to człowiek się nie może obrazić czasami? lol. obrażanie się rzeczą ludzką, każdy ma do tego prawo. aczkolwiek pewnie jesteś człowiek perfekcyjnym, nie masz żadnych wad i nigdy się na nikogo nie obraziłeś/wkurwiłeś  B)

Opublikowano

@unwarn

Daje zawsze korepetycje słabszym ludziom  i stosuję przysłowie " Za błędy trzeba płacić " oh i tak jestem wyżej od CB :*

Opublikowano

Oh, troche pszypał bo nie jesteś.

Jak przeciwnicy bedą mieli evadee  z bola to też ukarzesz swojego supporta że nie trafiał?Jesteś k***a tak glupi ze az oczy płoną jak to czytam.

Zamiast psuć mu mecz to napisałbyś żeby sie bardziej skupił i starał przewidywać ruchy przeciwnika, to jest nauczka, a nie to ze przepierdoliłeś jemu sobie i 3 innym osobom mecz.

a co to człowiek się nie może obrazić czasami? lol. obrażanie się rzeczą ludzką, każdy ma do tego prawo. aczkolwiek pewnie jesteś człowiek perfekcyjnym, nie masz żadnych wad i nigdy się na nikogo nie obraziłeś/wkurwiłeś  B)

I 4 ma dostać po łbie bo jedno dziecko się obraziło, gdyby jeszcze ten jego support jeździł po nim i specialnie go trollował to spoko, oko za oko, ale nie sądzę, że tak było.

Przez takich jak ty wysokie ligi to dno i wodorosty.

Opublikowano

No właśnie takie obrażanie strasznie dziecinne jest... Przecież trzeba normalnie grać, a nie odrazu się obrazisz na kogoś bo nie trafiał, może próbowal, ja nie wiem co ty robisz jak ktos ci trolluje w teamie, bo jak chociaz probuje to co za problem, musisz umiec carrowac a nie... myslisz ze za bledy nie placi? oczywiscie, ze placi, ale dlaczego ma oberwac za to od swojego teamu? przeciwny team dzieki temu wygrywal bardziej linie, czy to nie jest wlasnie zaplata za te bledy?

Opublikowano

Gdybyś nie padał specjalnie to moglibyście wygrać miałbym około 3-2 padnięcia 15-3=12 26-12=14 9/14 do nadrobienia, po co niszczyć grę bezsens nie zawsze każdy super gra i tyle. Z trollingiem idz na normale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...