Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argumentacja wypowiedzi/opinii w sugestiach

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Często w sugestiach - pomijając piramidki z cytatów - widzimy takie oto opinie:

Nie

Pytanie brzmi, dlaczego nie? Bo mam zły humor? Bo mi sie nie chce więcej pisać? Bo nie gram w tą grę/nie używam tej funkcji? Proponuję dlatego aby każda negatywna wypowiedź musiała mieć jakiś argument. Bezsensowne i nic nie warte jednowyrazowe wypowiedzi powinny być karane jako spam, bo tak naprawdę nic nie wnoszą do sugestii. 

Przykład?

http://www.mpcforum.pl/topic/1230534-nowy-dzial-united-eleven/page-3

"Tak jako testowy; można spróbować; gra zyskuje na popularności, jestem na tak; NIE.; NIE." - jaki to ma sens?

Pzdr.

huma.

Opublikowano

Nie

735719c07c6ab0mega_facepalm_gif.gif

Niektórzy użytkownicy powinni przed uzyskaniem dostępu do działu gdzie mają jakikolwiek wpływ na życie forum zdawać test na inteligencję.

Opublikowano

Tak, strasznie wkurwiają takie wypowiedzi. Zamiast przeczytać sensowną wypowiedź to się widzi "Nie" albo piramidki (które moim zdaniem powinny być warnowane bo jest to bezsensowne nabijanie postów)

Opublikowano

Niektórzy użytkownicy powinni przed uzyskaniem dostępu do działu gdzie mają jakikolwiek wpływ na życie forum zdawać test na inteligencję.

w stu procentach się zgadzam

Napisany 06 maj 2014 - 23:19

"Najlepszą zemstą jest olbrzymi sukces"

• photo-thumb-139001.png?_r=1402837016
  • MPC Graphic Team
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 1234 postów
  • Gadu Gadu:PW
  • Lokacja:Kłodzko
  • Steam:humannus
  • Hobby:Grafika, Webdesign, Gry

16-AwardImgIcon-1380301454.png15-AwardImgIcon-1374012098.png

Neutral, tak, nie.

Tak.

chlopcze nie zaczynaj ze mną im brus le karate miszcz

47990292595971448862.png

Opublikowano

Również jestem ZA, ale odpowiedzi z "tak" niech też będą uargumentowane.

Opublikowano

Na forum nie powinno być SPAM'u, pod każdą postacią. Według mnie takie odpowiedzi się do niego zaliczają.

Za.

Opublikowano

Witam.

Często w sugestiach - pomijając piramidki z cytatów - widzimy takie oto opinie:

Pytanie brzmi, dlaczego nie? Bo mam zły humor? Bo mi sie nie chce więcej pisać? Bo nie gram w tą grę/nie używam tej funkcji? Proponuję dlatego aby każda negatywna wypowiedź musiała mieć jakiś argument. Bezsensowne i nic nie warte jednowyrazowe wypowiedzi powinny być karane jako spam, bo tak naprawdę nic nie wnoszą do sugestii. 

Przykład?

http://www.mpcforum.pl/topic/1230534-nowy-dzial-united-eleven/page-3

"Tak jako testowy; można spróbować; gra zyskuje na popularności, jestem na tak; NIE.; NIE." - jaki to ma sens?

Pzdr.

huma.

Chłopcze to odpowiesz?

1. Jesteś hipokrytą.

2. Sam spamisz tymi wypowiedziami.

3.Może ktoś ma takie same zdanie jak poprzednik.

4. Sam się nie ustosunkowujesz do swojej sugestii ,a wymagasz tego od innych.

5. Nie zaczynaj ze mną.

tumblr_m0jrgr1FoK1rpm2tqo1_400.gif

47990292595971448862.png

Opublikowano

Chłopcze to odpowiesz?

1. Jesteś hipokrytą.

2. Sam spamisz tymi wypowiedziami.

3.Może ktoś ma takie same zdanie jak poprzednik.

4. Sam się nie ustosunkowujesz do swojej sugestii ,a wymagasz tego od innych.

5. Nie zaczynaj ze mną.

Cały drżę. Używam tego, o ile nie jest to zakazane. Ale dążę aby było to uaktualnione.

Jeżeli ktoś ma takie samo zdanie co poprzednik, niech to napisze a nie cytuje/pisze bez uzasadnienia.

Lepiej nie będę z Tobą zaczynał, bo masz o wiele ciekawsze i pomagające w rozwoju forum sugestie, rzeczywiście.

proponuje wywalić wszystkie rangi np. minecraft news czy tam redaktor minecraft ,mentor minecraft ( od tego jest sama ranga Mentor itd

Opublikowano

Cały drżę. Używam tego, o ile nie jest to zakazane. Ale dążę aby było to uaktualnione.

Jeżeli ktoś ma takie samo zdanie co poprzednik, niech to napisze a nie cytuje/pisze bez uzasadnienia.

Lepiej nie będę z Tobą zaczynał, bo masz o wiele ciekawsze i pomagające w rozwoju forum sugestie, rzeczywiście.

Potwierdź ,że jesteś hipokrytą i dam ci spokój chłopcze ,a kto mówi ,że mam ? Poza tym to był troll ,bo widziałem ,że inni w sugestiach też są nawet wywalić te wszystkie nieprzydatne rangi :) Było to stwierdzenie ,że jesteś hipokrytą ,a ty wkleiłeś mój post całkowicie wyrwany z kontekstu ,to tak jakbyśmy gadali ile czasu się wbija 30lvl w minecraft a ty bys powiedzial ze zdobyles jakis przedmiot w jakiejs tam gierce.

Po prostu uświadamiam Ci ,że twoja sugestia jest bezsensu i sam się do niej nie stosujesz ,a wymagasz tego od innych ;3

47990292595971448862.png

Opublikowano

Potwierdź ,że jesteś hipokrytą i dam ci spokój chłopcze ,a kto mówi ,że mam ? Poza tym to był troll ,bo widziałem ,że inni w sugestiach też są nawet wywalić te wszystkie nieprzydatne rangi :) Było to stwierdzenie ,że jesteś hipokrytą ,a ty wkleiłeś mój post całkowicie wyrwany z kontekstu ,to tak jakbyśmy gadali ile czasu się wbija 30lvl w minecraft a ty bys powiedzial ze zdobyles jakis przedmiot w jakiejs tam gierce.

Po prostu uświadamiam Ci ,że twoja sugestia jest bezsensu i sam się do niej nie stosujesz ,a wymagasz tego od innych ;3

Sugestia humannusa jest dobra, a ty pisząc tu sam się ośmieszasz. Jestem na tak. Każdy głos powinien mieć jakieś uzasadnienie, bo pojedyncze słowo nie przedstawia podejścia usera do sprawy.

Opublikowano

Sugestia humannusa jest dobra, a ty pisząc tu sam się ośmieszasz. Jestem na tak. Każdy głos powinien mieć jakieś uzasadnienie, bo pojedyncze słowo nie przedstawia podejścia usera do sprawy.

przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź ,jest hipokryta i wymaga od innych to co sam nie umie zaoferowac wiec dlatego jestem na nie a poza tym ktos moze miec takie samo zdanie. przedstawia bo jest na Nie,a jakby był na Tak to odrazu wszyscy happy.

PS. I tak tego nie dodadzą ;3

jak ktoś już napisał

268141404506910702704.png

47990292595971448862.png

Opublikowano

Tak, wątpię żeby ktoś z wyższej półki liczył głosy tak/nie i jak jest większość tego lub innego to taka decyzja zapada. Jak będą argumenty wymagane to czerwona osoba przeglądająca sugestię będzie mogła posiąść więcej informacji na temat tego czy warto akceptować sugestię.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Tak, tylko jak ktoś napisał odpowiedź z argumentem można zacytować/oznaczyć @

Opublikowano

• można cytować jeśli ktoś uzasadnił wypowieć

należy uzasadnić swoje zdanie jedynie jeśli jest się na NIE, bo po co tłumaczyć się dlaczego się jest ZA, skoro autor tematu napisał dlaczego chce zmianę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...