Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jak Mnie Zbanowali To Można To Jakos Odbanować Prosze O Szybką Odpowiedż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomuszcie jak macie sposub bo patrzyłem inny temat ale sie nieudało bede prubował wszystkie propozycje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
pomuszcie jak macie sposub bo patrzyłem inny temat ale sie nieudało bede prubował wszystkie propozycje

Musisz napisać ticketa jeżeli chodzi o translator bo ticket oczywiscie musi byc po ANGIELSKU napisz tekst polski daj mi ja ci przetłumacze dobrym programem Oczywiscie nie TRANSLATOREM tylko innym POZDRO MOZESZ DAJ +

592a13c337bd9_post-148246-126952593637.jpg

Warrock jest tylko zabawą, gram po to aby zabić czas którego mam dużo :) Proszę o + odwdzięczę się

Opublikowano

hmm zależy czy ci haka wykryło czy ktoś wysłał ticketa i czy zamieścił screena jeżeli tak to dupa i konta nie zobaczysz :)

23400149.jpg
Opublikowano

zalezy tez za co zostales zbanowany <_< jak za hacki to masz przerabane :P

tiketa mazesz napisac jak up ^ ale musisz wiedziec kiedy ostatni raz miales premke byle jaka i musisz tam wpisac kod seryjny czyli kiedy byl kupiony ;) jak tego nie masz to mozesz sie pozegnac :(

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja dostałem bana na 53 .. i napisali że nie odbanują za power leveling na tickety będzie odpowiadał Ci bot więc nie ma sensu pisać ticketów na temat banowania kont

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

co to jest ten ticket to go napisze i tamten byś mi pszetłumaczył ok!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!