Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Shaiya Revense [DEDYK] [24h/7] [PL]

Ravez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Cyhac Nie ma zbyt dużo do expienia, natomiast do farmienia(co jest nie takie trudne) takie rzeczy jak sety, kilka typów lapisów, i kilka innych rzeczy, więc trochę czasu trzeba poświecić  do rozwijania postaci pod względem eq, co do pvp to bo zebraniu takowego eq można się skupić na własnie na pvp. Serwer cały czas się rozwija.

Opublikowano

To dobrze, bo nie przepadam za serwerami pvp, są za nudne. W najbliższym czasie postaram się zawitać :)

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Serwer jest bo jest, ale nie ma drop listy więc nie wiem czy serwer jest PvP czy PvE. I dlatego nie chce mi się go pobierać nie wiem co jest za donate w IT .

837371446280124127260.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mili gracze zwłaszcza ze widziałem jednego darka i jednego lajta... Na serwerze max 10 osób co widać po stronie głównej, więc nie ma z kim grać albo ludzie wchodzą bardzo rzadko. Serwer nastawiony pod farm a nie pvp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

~Refresh

HALLOWEEN UPDATE

Już w ten wtorek będzie zmieniony wystrój map, nowe czapki halloweenowe przez cały tydzień kill bost x 25 i wiele innych zapraszamy do gry.

11359_309390765935325_416012895832806077

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...