Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl [Dedyk] [Easy]

Gość imaaguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nadal brak argumentów? to teraz grzecznie wyjdź i nie śmieć mi prezentacji, o jednego debila mniej.

4690414045180501049127.png

jezeli chcesz miec o jednego debila mniej, to użyj takiej opcji

3797314045180991049127.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4690414045180501049127.png

jezeli chcesz miec o jednego debila mniej, to użyj takiej opcji

3797314045180991049127.png

ta? tyle ze bez jego pomocy gowno bys osiagnal:*

dobra, wypierdalaj juz bo nudzisz

ps. twoj pies rucha ci matke

Opublikowano

Logi querujemy 24/7 a jak jest jakaś dziwna sytuacja to dostaję powiadomienie więc raczej o tworzeniu itemów nie ma mowy.

Jednak no parę osób sobie poleciało ze mną w trąbkę zaraz po blokuje im dostęp. Ja pajacowania na swoim serwerze nie toleruje.

admino.

Opublikowano

Mati nic nikomu nie dał, logi są czyste. A tak ps ten quest nie działa ;-;

jestes pewien? xD

1834314045185751049127.jpeg

1214314045185751049127.jpeg

pozdro imaguś.

Logi querujemy 24/7 a jak jest jakaś dziwna sytuacja to dostaję powiadomienie więc raczej o tworzeniu itemów nie ma mowy.

Jednak no parę osób sobie poleciało ze mną w trąbkę zaraz po blokuje im dostęp. Ja pajacowania na swoim serwerze nie toleruje.

admino.

wypie*dolisz tego pajacyka imagusa to przestane sie bawic, bo jeszcze moge sobie tworzyc a tworzyc z 2 konta :P

Opublikowano

jestes pewien? xD

1834314045185751049127.jpeg

1214314045185751049127.jpeg

pozdro imaguś.

wypie*dolisz tego pajacyka imagusa to przestane sie bawic, bo jeszcze moge sobie tworzyc a tworzyc z 2 konta :P

wystarczy cie zbanowac, i po problemie

Opublikowano

a banuj xD

to potworze sobie 2x więcej i po problemie

to ty sie męczysz i robisz sobie zawód, a ja tylko banuje:)

Opublikowano

to ty sie męczysz i robisz sobie zawód, a ja tylko banuje:)

dla mnie to czysta przyjemność robić takiemu gimbo wojownikowi internetu na przekór.

ile graczy jest wogle online? tylko co na stronie?

Opublikowano

dla mnie to czysta przyjemność robić takiemu gimbo wojownikowi internetu na przekór.

spierdalaj

ale w slownik to jednak bys zainwestowal

top, ta

Opublikowano

Nie lubię jak mnie ktoś szantażuje, zaraz sobie wszystko posprawdzam. Poczekam na jakiś "twój" projekt i wtedy zobaczymy.

Spytaj swojego znajomego aska jak nie wiesz do czego jestem zdolny.

Opublikowano

Nie lubię jak mnie ktoś szantażuje, zaraz sobie wszystko posprawdzam. Poczekam na jakiś "twój" projekt i wtedy zobaczymy.

Spytaj swojego znajomego aska jak nie wiesz do czego jestem zdolny.

do Ciebie nic nie mam nie z nam Cie, widzę po prostu jak imagus robi tutaj cyrk i trzeba tego zaprzestać.

grozisz mi zniszczeniem mojego projektu? nu nu nu.

na start ninja dostaje miecz +9?

Opublikowano

do Ciebie nic nie mam nie z nam Cie, widzę po prostu jak imagus robi tutaj cyrk i trzeba tego zaprzestać.

ale ty mi nie będziesz życia układał, prawda boli cooooooo?:)

Opublikowano

ale ty mi nie będziesz życia układał, prawda boli cooooooo? :)

no wlasnie widze jak Was zabolała i mam beke xD

w ile wbije max lvl?

moby w grocie maja za duze dmg?

Opublikowano

Spytaj Aska on wie :)

Opublikowano

Syf dziękuje dobranoc : )

6240714045207171049127.png

ja tez podziekuje za gre.

administracja niedojrzała max (15 lat)

czy helm na 80 poziom +9 bedzie mozna dalej ulepszac?

Opublikowano

6240714045207171049127.png

ja tez podziekuje za gre.

administracja niedojrzała max (15 lat)

czy helm na 80 poziom +9 bedzie mozna dalej ulepszac?

Piętnaście to za dużo.

Odradzam grać na serwerze. Co jak co, ale jakiś poziom kultury powinien być trzymany.

Opublikowano

Jako, że byłem w teamie tego serwera, to mogę się chyba troszkę wypowiedzieć. Oczywiście całej prawdy nie poznacie, bo nie jestem jakąś świnią, co się sprzedaje za post na mpc. ;)

Od startu serwera, było wszystko ok, do jakiegoś pierwszego tygodnia. Później ja nie miałem czasu, bo miałem egzaminy i praca. No i oczywiście mi się zbierało, chociaż przecież nikt nie zauważył, że siedziałem na forum i robiłem co mogłem. Każdy kto prosił o jakiś bajer, to miał. Niestety przez to zaniedbałem grę, zajmowałem się tylko forum. Wczoraj admino do mnie napisał, że nie zajmowałem się niczym i to koniec naszej znajomości. No tak, prowadzenie prezentacji, forum i umawianie youtuber'ów na reklame to przecież jest nic, przy tym co on robi. Szczerze powiedziawszy to od pewnego czasu miałem już wyjebane, starałem się jak mogłem, a codziennie zbierałem opr. że nic nie robię. Tak się bawił nie będę, wczoraj został mi zabrany dostęp do wszystkiego. 

Generalnie nie wiem kto to jest imaguś, ale jak mnie zacznie hejtować, to wyjawię dużo tajemnic. - admino wie dobrze o co chodzi, usuwanie screenshoot'ów, ze swojego upload'u w niczym nie pomoże, bo swoim też sobie porobiłem. ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jako, że byłem w teamie tego serwera, to mogę się chyba troszkę wypowiedzieć. Oczywiście całej prawdy nie poznacie, bo nie jestem jakąś świnią, co się sprzedaje za post na mpc. ;)

Od startu serwera, było wszystko ok, do jakiegoś pierwszego tygodnia. Później ja nie miałem czasu, bo miałem egzaminy i praca. No i oczywiście mi się zbierało, chociaż przecież nikt nie zauważył, że siedziałem na forum i robiłem co mogłem. Każdy kto prosił o jakiś bajer, to miał. Niestety przez to zaniedbałem grę, zajmowałem się tylko forum. Wczoraj admino do mnie napisał, że nie zajmowałem się niczym i to koniec naszej znajomości. No tak, prowadzenie prezentacji, forum i umawianie youtuber'ów na reklame to przecież jest nic, przy tym co on robi. Szczerze powiedziawszy to od pewnego czasu miałem już wyjebane, starałem się jak mogłem, a codziennie zbierałem opr. że nic nie robię. Tak się bawił nie będę, wczoraj został mi zabrany dostęp do wszystkiego. 

Generalnie nie wiem kto to jest imaguś, ale jak mnie zacznie hejtować, to wyjawię dużo tajemnic. - admino wie dobrze o co chodzi, usuwanie screenshoot'ów, ze swojego upload'u w niczym nie pomoże, bo swoim też sobie porobiłem. ;)

Ciekawe , polecam cofnąć się do starej prezentacji i zobaczyć że przez jakieś 2/3 dni nie pisałeś tam postów tylko robiłem to ja. A mi lata koło 4 literek co robiłeś na forum nie takie było twoje miejsce w zespole. Forum nigdy nie było dla mnie priorytetem bo tam się gra. W grze ludzie sobie na M1 na WH stali i nie miał kto ich pobanować bo ty próbowałeś mi range zrobić na forum. To umawianie jutuberów to też trochę śmiech bo żadnego nie widzę żeby nagrywał. Największy rozgłoś dał nam filmik Kei-a który ja załatwiłem.

Jak nikogo nie hejtuje tylko grzecznie cię wypieprzyłem z teamu bo zaniedbałeś swoje zadania

elo

ps. nic do ciebie nie mam chcesz pograć w l4fd2 czy coś to pisz , ale jak nie masz czasu na serwer to się za to nie bierz.

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

ADMIN ROZDAJE EQ NA SERWERZE

PRIV BOSSY TO TUTAJ NORMA

TEN SERWER TO JAKAS KPINA

NIE POLECAM GRAĆ NA SERWERACH IMAGUŚA

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24267682304344824194.gif

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Daje bossy bez dostępu do komendy /m ??

Hmm ciekawe. Do tego masz informacje na ogólnym jak ktoś ubija bossa.Jak jest coś dziwnego to wystarczy mi zgłosić.Zresztą GM-owie są pod stałym nadzorem.

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Kpina panie kolego, siedzę cały czas na serwerze i nie ma miejsce nic takiego. Jak masz nadal cisnąć kit to lepiej stąd wyjdź.

Opublikowano

CHANGELOG

- Dungeon na 140

- Nowa Tabela wchodzenia bonusów.Nasze ostatnie "badanie" wykazały że dużo osób rezygnuje z gry lub w ogolę nie chce zacząć z powodu ciężkiego wchodzenia bonusów. Dlatego tak będzie prezentować się nasza nowa tabela :

280871404654711207737.jpg

Podsumowując : Wchodzą 2 wartości. Wchodziły 3/4. Wrócił bon na podwójny % yang.

- Nowe tekstury placu w M1.

822281404654712207737.jpg

[07.07.14 - 13.07.14] Tydzień Pierwszy Eventów.

Kalendarz Eventów na tydzień pierwszy.

07.07.14 - 13.07.14

07.07.14 (Pon) 15:00  30% Raty na Okres 48h

08.07.14 (Wtorek) 19:00 Event OX - 3 Tury.

09.07.14 (Środa) 16:00 Szukaj GM-a.

10.07.14 (Czwartek) 15:00 - Drop Szkatułek Blasku na Okres 24h.

11.07.14 (Piątek) --- Do zaplanowania

12.07.14 (Sobota) --- Do zaplanowania

13.07.14 (Niedziela) --- Do zaplanowania

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...