Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorpay

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że Panowie ze sponsorpay naprawili już łatwe zbieranie grzybków. Sposób z dodatkiem do firefoxa - Dolus już nie działa:

{"offers":[],"information":{"country":"PL","language":"PL","session_id":"dc70b8669e886c9f9d646cf38d455620"}}

Z każdą zmianą proxy i tak wiedzą, że jesteśmy z polski :)
Pozostają tylko metody z programami takimi jak free hide ip itp...

4758463064.png

Opublikowano

Pierdolisz od rzeczy. Ten sposób dalej działa i wątpię, żeby to wyłączyli, ponieważ ONI mają z tego kasę.

Opublikowano

Pierdolisz od rzeczy. Ten sposób dalej działa i wątpię, żeby to wyłączyli, ponieważ ONI mają z tego kasę.

Właśnie pojawił się problem ze sponsorem o "nabijanie"" grzybów sposobami.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

też zauważyłem ten problem, przedtem to grzybki leciały i leciały teraz 1 reklama na jakiś czas ;/

Opublikowano

Chujowe masz IP i tyle ...

Sposób nadal działa więc temat jest bez sensu....

Jakby wyłączyli ten sposób stracili by zbyt wielu graczy.

Opublikowano

W moim przypadku sytuacja wygląda tak że za każdym razem wyskakuje mi brak video i wykrywa że jestem z Polski lecz kiedy wykonuje misje w karczmie i mam np ip niemieckie to mi przylatuje tv z reklama niemiecka którą mogę obejrzeć i dostać grzyba

Opublikowano

Pisałen już w to w innym temacie nawet na fp sfgame duzo osob pisalo ze na Polskim s29 wszyscy jada na grzybkach z reklam az w koncu xostalo to zablokowane

6jnc40.gif

Opublikowano

To kwestia czasu kiedy to zrozumieją :)

Chujowe masz IP i tyle ...

Sposób nadal działa więc temat jest bez sensu....

Jakby wyłączyli ten sposób stracili by zbyt wielu graczy.

To nie sfgame ma wpływ na działanie video tylko sponsorpay.. Sfgame wysyła zapytanie do sponsorpay oni sprawdzają jakie masz ip, jeśli oglądniesz video dodają grzybki na sfgame.

4758463064.png

Opublikowano

Hmm dziwne ze wczoraj dostalem 20 grzybow + dzisiaj tez z 20 i jutro pewnie tez;]

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Hmm dziwne ze wczoraj dostalem 20 grzybow + dzisiaj tez z 20 i jutro pewnie tez;]

a na czym jedziesz  X-FORWARDED czy na innym programie?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngszpic89

Ja jade na X-F, i zarabiam podobnie (mógłbym więcej, ale mi się nie chce).

to dziwne ja tez jade na tym i ani jednego grzyba nie wazne na jakim ip;/

Opublikowano

Tak X-forwarded- for header 1.01 cos takiego nie chce mi sie sprawdzac nawy :D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

No nie do końca z tą kasą tak jest, bo jaki ma interes np. Sears aby ktoś z Europy oglądał jego reklamy:)

Chociaż będzie pewnie tak jak ostatnio, nie będzie przez miecha maksymalnie dwa, a później wróci do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...