Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

840561404493816687394.png

Chciałbyś poczuć zew przygody? Tworzyć wspólne bazy, grać ze znajomymi, przeprowadzać serwerowe wojny, a także być mistrzem PvP? Nesteria jest serwerem dla ciebie!

792921404493816687394.png

Nasz serwer posiada autorski plugin na gildie, dzięki czemu system serwera jest ustalany pod kątem graczy! Aby stworzyć gildię należy mieć wymagane materiały (wszystkie informacje są na spawnie), cuboid ustawia się w miejscu założenia gildii. Ograniczyliśmy także potki np. siła II (zostały zredukowane zadawane obrażenia). Nie zapominajmy także o samym systemie dropu, mianowicie jest drop ze stone (komenda /drop ukazuje nam pełną listę dropu, prawdopodobieństwa, a także poziomy na jakich wypada dany surowiec). Mimo tego, włączyliśmy także drop ze zwykłych surowców mineralnych, jednakże zostały przerobione i występują w większej ilości. Aby nasz serwer mógł też funkcjonować, dodaliśmy autorski ItemShop (póki co działają tylko komendy na serwerze (/is), jednak z czasem dodamy także sklep na stronie internetowej, którą również przygotowujemy dla Was :) )! Standardowo został włączony Nether, jednakże nie ma TheEndu! Posiadamy również masowy teleporter w losowe miejsce na mapie (jeśli zbierze się na zaznaczonym terenie 3 x 3 kilka osób, to wszystkie razem zostaną przeniesione na losowy teren)!
NOWOŚĆ!!!

Na serwerze wprowadzamy elementy EasyHC. Dodatkowo dodaliśmy drop magicznych skrzynek ze stone'a. Aby wydropić z nich losowy przedmiot, należy posiadać pewien kluczyk, który można wydropić lub kupić w ItemShopie. Odblokowaliśmy też beacony!

Nowa edycja serwera startuje od jutra (tj. 17.04.2015)!

<-- Stary trailer, nowy wkrótce!

748421404493816687394.png

Wszystko odbywa się na serwerze dedykowanym, z ilością 32 GB RAM. Jest on podpięty do sieci o przepustowości 1gbps, a także jest on zaopatrzony w dyski : 2 x 120 GB SSD, 1 TB HDD + 500 GB HDD. Ustawiliśmy 300 slotów, jednakże w dowolnym momencie możemy je podnieść (zależy od zainteresowania graczy! Oczywiście jest rezerwacja slota dla każdego Super Wojownika (ranga S. VIP)!

824951404494274687394.png

Strona internetowa: Nesteria.PL
IP serwera Minecraft: Nesteria.PL
IP serwera głosowego TeamSpeak3: -takie samo jak IP serwera-

398021404493816687394.png

HeadAdmin:

- Michu189PL (właściciel)

- MindBlocker (współwłaściciel)

Technik:

- 7ERr0r

396201404494274687394.png

Już wkrótce

Myślę, że przekonaliśmy Was wystarczająco, by odwiedzić nasz serwer! W razie problemów, śmiało wejdź na naszego TeamSpeak'a 3!

Do zobaczenia na serwerze!

Nie wierzysz naszej reklamie? Sprawdź sam!

Jest to oficjalna reklama serwera! Zastrzegamy sobie również możliwość kopiowania! Wszelkie prawa zastrzeżone!

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

---UWAGA!---
Dzisiaj został sfixowany nasz autorski plugin na gildie - usprawniliśmy system działalności pluginu, przez co wygodniej się z niego korzysta! :)

Opublikowano

Moze tak, z polandcraft reprezentowaliscie sie lepiej. Nawet strony nie macie, ta strona to gunwo, wracajcie do polandcraft.

Macie Graczy tylko po współpracy z PLC, sami byście nie mieli 80 graczy dziennie, Jak byłem na PLC nigdy nie grałem na tym głupim serwerze. Nie Polecam ! ( Na PLC Siedziałem 2 lata, i od 2 lat wszedłem tam tylko 3 razy, takie gunwo nie warte wchodzenia )

Opublikowano

Wybacz, jednak od ostatnich kilkunastu tygodni zmieniliśmy się w ogromnym stopniu. Autorskie pluginy, wypracowana reputacja. Sama Nesteria będzie mieć swoje urodziny 11 lipca. Graczy nie mamy po współpracy z PLC, to PLC ma graczy dzięki współpracy ze mną. Poza tym nie każdemu musi się podobać ten serwer, każdy ma swój gust a o tym się nie dyskutuje. BTW co niby "dał" nam PLC? Jakoś nie widać zmian, wręcz tylko polepszyło to naszą sytuację. Strona jest ciągle robiona, piszemy ją od nowa, co zajmuje to spory ogrom czasu bo dbamy o graczy i ich wygodę, przez co dopracowujemy każdy szczegół.

Opublikowano

Ja moge napisać tylko tyle że nie polecam serweru. Plc dalo ci graczy, a nie ty im. Macie swietnego technika, znam sie z nim. Wykorzystajcie go dobrze, ma duze możliwosci, życzę powodzenia dla serwera.

Opublikowano

@MasterXortex skoro uważasz, że nie polecasz serwera, to może powiedz co Ciebie w nim boli, skoro tak go oczerniasz? BTW PLC nie dało mi graczy, trzeba się znać na marketingu i wiedzieć czego gracze chcą - cały przepis na dobry serwer :)

Opublikowano

Co mnie boli ?. Może to że administracja ma że tak powiem ,, Wyje***** ". Cały czas oczekiwałem pomocy od : Revis17 Cos tam dalej. jest też ta dobra administracja typu : kapix123k. MindBlocker nie zwraca uwagi na graczy.  + boba rozdawał itemy na gildie wielu osobą. Własnie próbowalem to zgłosić panu MindBlocker'owi ale on nie zwracał uwagi. Potem chyba nie było boby jesli dobrze pamiętam ale wrócił i zaczął itemy rozdawać ( nie jestem pewny czy miał przerwę )

Opublikowano

Revisa już nie ma od sporego czasu, a niejaki Boba nie ma do tego uprawnień :)

"Admin:Boba195"

JAK ADMIN MOŻE NIE MIEĆ PERMISJI DO ITEMÓW? O_O

Serwera nie polecam, nie ma po co grać. Administracja niszczy rozgrywke.

Anime.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja ma wywalone na graczy. Potrafią dawać tylko kicki, warny, i bany nic więcej, żadnej pomocy.

Zgadzam się w 100 %, jest wiele filmów, komentarzy na stronach które tylko mówią dlaczego nie grać na nesterii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

//offtop Niejaki MasterXortex nie wysłał żadnego filmiku ani potwierdzenia od dziesięciu dni. Jego oskarżenia są fałszywe i celowo niszczy opinie serwera na swoją korzyść.

//main @odświeżam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...