Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameMT2 - Zapraszamy! [4Fun]

KomandosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak nie polecam, admin 12lat, Rozdał eq navi bo koleś mu wysłał sms no brawo dzieciaku http://scr.hu/1g9o/3wv6r  ta tarcza ma po 400um sr lud itp powodzenia z grą chłopaki ;)

Dostał eq od jakiejś ninji która włamała się do navi ;) Dotował serwer więc dostał prefix [vip] i nic więcej. Tyle na temat.

Oczywiście ninja zbanowana i już u nas nie zagosći.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostał eq od jakiejś ninji która włamała się do navi ;) Dotował serwer więc dostał prefix [vip] i nic więcej. Tyle na temat.

Oczywiście ninja zbanowana i już u nas nie zagosći.

Ale navi dalej jest na serwerze, no chyba że tak są nie równe klasy to gz.

http://i.imgur.com/vxnV88C.jpg

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że ta ninja żadnego navi mi nie dała, takie sprostowanie ;)

Komandosek prawdopodobnie sprawdził już mój plecak i jakoś nic mi nie znikło, bo navi nie miałem.

Dotego pan Mighty1920, jest bezczelny, iż bluźni w moją strone, tekstami typu że mam eq navi, jestem zerem etc. 

A prawda jest taka, że to on jest jednym wielkim zerem, iż przegrał pvp 4 do 0 i płacze, że mam eq od gm; )

Nie ma żadnych dowodów, że cokolwiek dostałem :)

a prefix [vip] mam za to ze dolozylem ta symboliczna zlotoweczke na serwer, iz komandosek zbiera na vps a mi sie serv podoba ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że ta ninja żadnego navi mi nie dała, takie sprostowanie ;)

Komandosek prawdopodobnie sprawdził już mój plecak i jakoś nic mi nie znikło, bo navi nie miałem.

Dotego pan Mighty1920, jest bezczelny, iż bluźnie w moją strone, tekstami typu że mam eq navi, jestem zerem etc. 

Nie ma żadnych dowodów, że cokolwiek dostałem :)

a prefix [vip] mam za to ze dolozylem ta symboliczna zlotoweczke na serwer, iz komandosek zbiera na vps a mi sie serv podoba ;)

hahah ty jakiś dzieciak jesteś taki cwany jesteś a pytałem czy wejdziesz na ts to ani a ani b ;). i od kiedy ogien działa dzieciaku?

Klasy w ogóle nie są równe. 25/12k duch a ninja bije tyle z skilli gratuluje adminowi. kłamiesz jak popadnie, w dodatku nie umie nawet wgrać setów ortografia na poziomie 12latka, ddosy dostaje i nie umie sb poradzić bo mu typ atakuje serwer, Nic tylko pogratulować ;) Pozdrawiam ;).

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Od zawsze leszczu.

Ogień zmniejsza otrzymywany dmg z Ducha na BMie ;)

Ogień jest zbugowany z tego względu, że nie działa na podpalenie szamana geniuszu.

L2P

Nie wbiłem na ts3, bo nie będę się zniżał do tak niskiego poziomu, który sobą reprezentujesz.

Jesteś kompletnym zerem, ciśniesz mi bo padłeś na pvp, płaczesz że 25k z duszka? piszę żebyś zrobił abs na ogień to odrazu

płacz że ogień nie działa, jestem tępakiem, mam wbijać na tsa, otrząśnij się i idź na dwór z kolegami jak ich masz leszczyku

Pisałem Ci już, jak Ci się coś nie podoba, to mnie namierz, to nie jest takie trudne i zapraszam pod mój dom.

Nie będę już dyskutował z niedorozwiniętym człowiekiem

Zapraszam na serwer!

hahah ty jakiś dzieciak jesteś taki cwany jesteś a pytałem czy wejdziesz na ts to ani a ani b  ;). i od kiedy ogien działa dzieciaku?

Klasy w ogóle nie są równe. 25/12k duch a ninja bije tyle z skilli gratuluje adminowi. kłamiesz jak popadnie, w dodatku nie umie nawet wgrać setów ortografia na poziomie 12latka, ddosy dostaje i nie umie sb poradzić bo mu typ atakuje serwer, Nic tylko pogratulować  ;) Pozdrawiam  ;).

Nikt mu nie ddosuje serva, przynajmniej tego nie czuć ;)

0 lagów na servie,

orto 12latka to widać tylko u Ciebie

Nie umiesz robić eq, to padasz z nieziemskim dmg,

klasy są wyrównane tylko 6/7b jest niepotrzebnie + za dużo inta/zręki/siły jest w broniach na 250, bo BM może mieć ponad 260% na ochronie ;)

Opublikowano

Ale navi dalej jest na serwerze, no chyba że tak są nie równe klasy to gz.

http://i.imgur.com/vxnV88C.jpg

Ten ss pokazuje tylko jak sie tyracie. I po uj? On pisał to że ma H@ i w ogole wszystko a to był żart. Dołożył poprostu złotówkę do serwera i dostał prefix VIP nic więcej. Tak samo jak kilku graczy innych. A to że przegrywasz w pvp z nim to nie powód do obrażania serwera za to.

Więcej się nie będę wypowiadał na wasz temat. Bo to są zwykłe kłótnie dzieci. Oczywiście bez urazy dla was. 

Opublikowano

Od zawsze leszczu.

Ogień zmniejsza otrzymywany dmg z Ducha na BMie ;)

Ogień jest zbugowany z tego względu, że nie działa na podpalenie szamana geniuszu.

L2P

Nie wbiłem na ts3, bo nie będę się zniżał do tak niskiego poziomu, który sobą reprezentujesz.

Jesteś kompletnym zerem, ciśniesz mi bo padłeś na pvp, płaczesz że 25k z duszka? piszę żebyś zrobił abs na ogień to odrazu

płacz że ogień nie działa, jestem tępakiem, mam wbijać na tsa, otrząśnij się i idź na dwór z kolegami jak ich masz leszczyku

Pisałem Ci już, jak Ci się coś nie podoba, to mnie namierz, to nie jest takie trudne i zapraszam pod mój dom.

Nie będę już dyskutował z niedorozwiniętym człowiekiem

Zapraszam na serwer!

Nikt mu nie ddosuje serva, przynajmniej tego nie czuć ;)

0 lagów na servie,

orto 12latka to widać tylko u Ciebie

Nie umiesz robić eq, to padasz z nieziemskim dmg,

klasy są wyrównane tylko 6/7b jest niepotrzebnie + za dużo inta/zręki/siły jest w broniach na 250, bo BM może mieć ponad 260% na ochronie ;)

po 1 ogień nawet na plu nie działa na ducha bma  xD

po 2 nawet jakby ochronka dawała 500 to i tak byś dostawał tyle samo co na 260 :) nie wierzysz? potestuj:)

no tak ale z bmem tu nikt nie wygra bo widzę jakie ma dmg więc nie dziwne że dostał 4:0;p

https://www.youtube.com/watch?v=ACs3x9RuiP4&feature=youtu.be a tu macie filmik więc: to żaden wyczyn że go pokonałeś do zera;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Przepisałem dokładnie, także wklejałem i dalej wyskakuje sieć nie istnieje. 

Wpisuj bez 01.02.03 itp.

Samo

GameMT2-three

A tak apropo to serwer off do 9 ;) Poprawiamy błędy i zmieniamy zabezpieczenia.

Opublikowano

wrzuci ktos clienta na normalny hosting?

Jak zjedziesz na sam dół to będzie tiny downloader. Tym pobierz bez premium. A na norm. hosting wrzuce w tygodniu boo akurat dodam zbrojki i bronie.

Opublikowano

Tiny downloader pobiera mi po 500kb/s. dla porównania z torrentow i mega.co.nz ściągam po 10mb/s.

Postaram sie wrzucić. Ale to raczej w tygodniu. Da sie wytrzymać te 500 ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera, admin sprzedaje vipy za sms'y i bije graczy na wolnym, na serwerze nie ma żadnego balansu pomiędzy postaciami, ogromny DMG a HP za mało. 

Pozdrawiam :)

[VIP] - To jest jedynie prefix za wspomoc serwera - zbieramy na dedyka. Coś w tym złego? Nic innego nie dostają. - Bije graczy na wolnym którzy chcą ze mną pvp - powód jest jasny, tylko tak da się zrobić aby można było ranić gm'a. Co do hp to zwiększe bonus lub zmniejsze dmg - Narazie jest PRAWIE równo... 

Opublikowano

[VIP] - To jest jedynie prefix za wspomoc serwera - zbieramy na dedyka. Coś w tym złego? Nic innego nie dostają. - Bije graczy na wolnym którzy chcą ze mną pvp - powód jest jasny, tylko tak da się zrobić aby można było ranić gm'a. Co do hp to zwiększe bonus lub zmniejsze dmg - Narazie jest PRAWIE równo... 

Niby wolno Ci wszystko, ale nie licz się z tym, że jeśli będziesz rozdawać prefixy to będzie to się podobać innym graczom.

GM'a można bić na wrogim...

The past has gone

Opublikowano

Niby wolno Ci wszystko, ale nie licz się z tym, że jeśli będziesz rozdawać prefixy to będzie to się podobać innym graczom.

GM'a można bić na wrogim...

No to wiem. Ale jeszcze nikt się nie skarżył na to ;)

Tym bardziej że za dwa tygodnie ruszamy z dedykiem. Już mamy sponsora.

Opublikowano

No to wiem. Ale jeszcze nikt się nie skarżył na to ;)

Tym bardziej że za dwa tygodnie ruszamy z dedykiem. Już mamy sponsora.

HAhahahahaha pliki by derin ani 1% nie edytowane, a ten chce go puścić na dedyka pozdro. Nie polecam ze względu na Komandosek nawet głupiego eq wgrać nie umie. Pozdrawiam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

HAhahahahaha pliki by derin ani 1% nie edytowane, a ten chce go puścić na dedyka pozdro. Nie polecam ze względu na Komandosek nawet głupiego eq wgrać nie umie. Pozdrawiam

Kto powiedział, że ruszy z czystym derinem?

Skąd ty to możesz wiedzieć..?;]

Otrząśnij się niewychowany bachorze, jesteś nie wyrzyty, czy co?

Nikt Cię nie zmusza do gry na tym serwerze.

Jak Ci się coś nie podoba, to wstawiasz negatywną opinie pod prezką i sobie idziesz,

a nie komentujesz prawie każdy post.

Mówisz, że serw to gówno, tylko że na serwerze większość bugów z plików derina zostało wyeliminowanych,

tak przynajmniej H@ mówił.

Jeśli Ci się serwer/serwery nie podobają to postaw własny to zobaczymy ile minut/godzin postoi ;)

Opublikowano

Kto powiedział, że ruszy z czystym derinem?

Skąd ty to możesz wiedzieć..?;]

Otrząśnij się niewychowany bachorze, jesteś nie wyrzyty, czy co?

Nikt Cię nie zmusza do gry na tym serwerze.

Jak Ci się coś nie podoba, to wstawiasz negatywną opinie pod prezką i sobie idziesz,

a nie komentujesz prawie każdy post.

Mówisz, że serw to gówno, tylko że na serwerze większość bugów z plików derina zostało wyeliminowanych,

tak przynajmniej H@ mówił.

Jeśli Ci się serwer/serwery nie podobają to postaw własny to zobaczymy ile minut/godzin postoi ;)

Bachorze powiadasz. tylko że ty dzieciaku boisz się wejść na ts, tylko wyszczekany przez klawiaturke na ts byś nawet 1zdania nie wydukał więc zamknij ryj chłopcze 12letni ;). A jak chcesz dalej szczekać to zapraszam ts obsrańcu.

Chłopcze 12letni juz dostałem przez ciebie tyle warnów ale uj. Za dużo szczekasz masz tyle do napisania a nie wejdziesz na ts, rozumiem 12lat mutacji nie ma wstydzisz się własnego głosu rozumiem.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Już Ci pisałem, że nie będę się zniżał do tak niskiego poziomu, który sobą reprezentujesz.

Ja wejde na TS3 a ty mnie zaczniesz tyrać tekstami z gimnazjum, a gdy Ci się pancze skończą to wejdziesz na rodziców.

Nie dzięki, z przychlastami nie będę gadał ;/

Już Ci pisałem, jak Ci się coś nie podoba to mnie namierz i zapraszam, drzwi dla ciebie będą otwarte; )

Zapraszam na serw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...