Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsteriaMt2 [Dedyk] [Medium]

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej usunąć drop przetopów z blasków, a drop samych szkatułek dodać do metinów :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Hm. Pomyślimy nad tym, możne wprowadzimy jakąś skrzynię do dropu z które leciałyby jakieś ciekawe itemy :>?

5 bodzi 2 egzo 2 rady 5 marm blogo   pd na 30min rekawica zlodzieja 30min dodania x5 zmianki x5 i tyle ;>

Opublikowano

Odkryłem 2 małe problemy na serwerze oto one:

525281404491556401396.jpg

152711404491556401396.jpg

Pierwszy screen rozpierdala :D

Fabuła też :)

''Dawno temu w świecie metin było jedno wielkie królestwo, panował pokój a ludzie żyli w zgodzie i porozumieniu. Dwaj bracia jin i shin rywalizowali o to, który z nich ma zasiąść na tronie. Niespodziewanie spadł deszcz kamieni, który spowodował wielkie zniszczenia i przedzielił kraj na dwie częśc''

Jestem pod wrażeniem poetyckich umiejętnosci administratora bo ta fabuła nie ma nawet sensu :)

To brzmi tak samo jakby napisal takie coś;

Dawno dawno temu pewnien noob o imieniu IsAmU aka Szczur miał własna armie.

Armia dzieli się na dwa oddzialy: czołgi i gimby.

Gimbów jest wiecej czołgów jest mniej.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Pierwszy screen rozpierdala :D

Fabuła też :)

''Dawno temu w świecie metin było jedno wielkie królestwo, panował pokój a ludzie żyli w zgodzie i porozumieniu. Dwaj bracia jin i shin rywalizowali o to, który z nich ma zasiąść na tronie. Niespodziewanie spadł deszcz kamieni, który spowodował wielkie zniszczenia i przedzielił kraj na dwie częśc''

Jestem pod wrażeniem poetyckich umiejętnosci administratora bo ta fabuła nie ma nawet sensu :)

To brzmi tak samo jakby napisal takie coś;

Dawno dawno temu pewnien noob o imieniu IsAmU aka Szczur miał własna armie.

Armia dzieli się na dwa oddzialy: czołgi i gimby.

Gimbów jest wiecej czołgów jest mniej.

Aż dam Ci lajka za tekst o isamu i gimboarmii :D

Co do serwera to wydaje się być Ascarialem v2, co oznacza, że gra się bardzo przyjemnie i zawsze jest co robić, także polecam! :)

Opublikowano

Nie będę się bawił w poetę. Dla mnie najważniejsze jest by wszystko działało od strony technicznej.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Moze byc Ascarial v2 itd na ascarialu zaczeli robic nowym graczom pod gore ja sie narazie przenosze tutaj jest ciekawie 

ZAPRASZAM :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Jeśli ktoś by chciał tutaj zacząć, ale sobie myśli, juz lvl 100+, nie mam eq itd to mam dla was dobrą wiadomość. W niedziele jeden z graczy przeprowadza event, gdzie fajne eq do wygrania, zeby wziac udzial w evencie wystarczy tylko sie zarejestrować na forum i odpisać na posta lub dodać do obserwowanych :) Do wygrania tam naprawde fajne itemy :)

Opublikowano

Kiedy weźmiecie się za porządną reklamę ? 

Obecnie leci reklama u Browara i niedlugo Małysz zacznie nas nagrywac :)

Dodam ze na tym reklama się nie skończy

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Hejo ;)

Po restarcie o 10:30 następujące rzeczy zostaną naprawione:

• Naprawiony drop z:
    • Umarły rozpruwacz
    • Baronów pająków
    • Silna Lodowa Wiedźma
    • Niebieska Śmierć
    • Beran Setaou
    • Azrael
    • Od teraz z Władcy Duchów Drzew jest 100% szansa na wypadnięcie losowej broni
  • Dodany drop do:
    • Metin Mroku
    • Metin Gniewu
    • Metin Próżności
    • Metin Żaru
  • Poprawiono Zbroję Cesarza, do clienta będzie musiał być update, abyście mogli widzieć jaka zbroja jest dokładnie dla kogo
  • Poprawiono Olejek Wygnania
  • Dodano możliwość stackowania Skrzyni Błogosławieństw
  • Dodano drop Skrzyni Triumfu, leci tak jak dawne blaski, możliwość dropnięcia egzo ;)
To chyba na tyle. Dziś w nocy będę rozmyślał nad kolejnymi poprawkami, które opisywaliście na forum, aczkolwiek szczegółów co poprawię dowiecie się jutro ;)

Widzimy się w grze!

//sorry za double, możecie mnie linczować :v

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Hejo ;)

Po restarcie o 10:30 następujące rzeczy zostaną naprawione:

• Naprawiony drop z:
    • Umarły rozpruwacz
    • Baronów pająków
    • Silna Lodowa Wiedźma
    • Niebieska Śmierć
    • Beran Setaou
    • Azrael
    • Od teraz z Władcy Duchów Drzew jest 100% szansa na wypadnięcie losowej broni
  • Dodany drop do:
    • Metin Mroku
    • Metin Gniewu
    • Metin Próżności
    • Metin Żaru
  • Poprawiono Zbroję Cesarza, do clienta będzie musiał być update, abyście mogli widzieć jaka zbroja jest dokładnie dla kogo
  • Poprawiono Olejek Wygnania
  • Dodano możliwość stackowania Skrzyni Błogosławieństw
  • Dodano drop Skrzyni Triumfu, leci tak jak dawne blaski, możliwość dropnięcia egzo ;)
To chyba na tyle. Dziś w nocy będę rozmyślał nad kolejnymi poprawkami, które opisywaliście na forum, aczkolwiek szczegółów co poprawię dowiecie się jutro ;)

Widzimy się w grze!

//sorry za double, możecie mnie linczować :v

No Zaje*iście wreszcie będzie drop :) 

https://www.youtube.com/watch?v=77UZXJiQ40U&feature=gp-n-y&google_comment_id=z124thcydvireripy04cix3x4znvvheq3qo0k

Opublikowano

Wiele graczy pisze że podróba Ascariala.

Otóż odkupiliśmy pliki od NGS Reventiala, które zostały przebudowane na potrzeby Asterii.

Przed wypuszczeniem serwera pokazaliśmy przebudowane pliki NGS, która zgodziła się na powstanie Asterii,

Serwer jest co chwile przebudowywany na potrzeby graczy. To gracze tworzą Asteriie :)

Czekamy na odpowiedź grupy NGS w celu potwierdzenia naszej informacji

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Graczy ciągle przybywa, jak najbardziej zapraszam na server. ( W razie pytań pisać na PW, 3lDiablo ). 

Aaa, i nie jest to ascarial v2, jak to piszą, jest o wiele lepszy i łatwiejszy  od Asca. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jutro zostanie to naprawione.

Mam nadzieję, że tak będzie. Jeszcze raz zapraszam do gry. ;) 

W razie jakiś pytań, to zapraszam na PW, spróbuje pomóc. ( Nick - 3lDiablo ). 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jutro zostanie to naprawione.

Ruudi, nie żeby co ale lecicie po mału w chuuuiaa.... Miała być reklama, dobra Perfect nagrywa, a reszta? 

Co z szkatami? Pisałeś 12.04, że będziemy mogli je otwierać 13.04. Jest 14.04 i nic. 

I Wy chcecie żeby grało więcej osób?.. Jak głupich szkatułek nie możecie naprawić? 

To samo DC, jak mam robić eq? Skoro piaski potrzebne, a nawet się wejść nie da?..

Dochodziło do 300 online, a teraz? O godzinie 15 było ledwo 120 graczy.. Rozumiem nie każdy gra.... No ale bez przesady. 

Jeżeli się  w najbliższym czasie się ogarnięcie.. Wszyscy gracze odejdą, a server na 100 % zamknięcie.. 

Na początku myślałem że, będzie to server na dłużej.. A tu takie coś... 

Mam nadzieje że wiezmiecie się do roboty.. 

Nie, nie jest to ''Anty-Reklama'' tylko po prostu szczera odpowiedz.. Aby Administracja wzięła się do roboty. 

Pozdrawiam, 3lDiablo. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ruudi, nie żeby co ale lecicie po mału w chuuuiaa.... Miała być reklama, dobra Perfect nagrywa, a reszta? 

Co z szkatami? Pisałeś 12.04, że będziemy mogli je otwierać 13.04. Jest 14.04 i nic. 

I Wy chcecie żeby grało więcej osób?.. Jak głupich szkatułek nie możecie naprawić? 

To samo DC, jak mam robić eq? Skoro piaski potrzebne, a nawet się wejść nie da?..

Dochodziło do 300 online, a teraz? O godzinie 15 było ledwo 120 graczy.. Rozumiem nie każdy gra.... No ale bez przesady. 

Jeżeli się  w najbliższym czasie się ogarnięcie.. Wszyscy gracze odejdą, a server na 100 % zamknięcie.. 

Nie, nie jest to ''Anty-Reklama'' tylko po prostu szczera odpowiedz.. Aby Administracja wzięła się do roboty. 

Pozdrawiam, 3lDiablo. 

Masz racje przez takie coś dziś odszedłem z serwera pozdrawiam Sorex

Opublikowano

Pozdrawiam, 3lDiablo. 

Zgadzam się z tym ludzie odchodzą przez to, że jest 0 zainteresowania ze strony Administracji 

https://www.youtube.com/watch?v=xhbW0fnKots

Opublikowano

Niestety stwierdzam że Administracja wymarła.. ;/ 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...