Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

924961405073439348609.jpeg

Zapraszamy wszystkich fanów Minecrafta na nowy serwer, który jest oficjalnym serwerem MMO24.pl – portalu o MMO i MOBA.

Charakterystyka serwera:

• IP : mc.mmo24.pl
  • TYP: survival
  • Wersja serwerwa : 1.7.2-5
  • WL (White Lista) : off
  • Sloty: 50
  • Premium: nie wymagane
  • Nether i Ender : ON
  • PvP: ON
  • Autoryzacja Graczy: ON
  • Administratorzy:
    • Magnum - HeadAdmin
    • Pawz_PL - ModBudulec (Zaawansowany MOD)

O serwerze:

824241404493099348609.jpg

Umiejętności mcMMO: mcMMO to plugin, który urozmaica rozgrywkę oraz pvp. Dzięki niemy uzyskujemy dostęp do różnych umiejętności, dla przykładu: Kungfu, władanie mieczem, toporem, łukiem, tresura zwierząt i wiele innych.

321781404493099348609.jpg 185021404493099348609.jpg

NPC: nasz świat zamieszkuje wielu NPC, którzy wzbogacają i urealniają nasz świat. Spotkacie alchemika, kowala, ale również strażników i inne stworzenia.

618461404493099348609.jpg

957261404493099348609.jpg

DROP surek z Stone: przede wszystkim działanie skierowane przeciwko oszustom. Operatorzy X-Ray’a niczego nie zdziałają, ponieważ wszystkie surowce będą dropić z kamienia (stone), w zależności od używanego kilofa. Fortuna zwiększa % szans na drop diamentu, złota, etc.

133801404493099348609.jpg

Questy: mamy dla Was system questów, który cały czas rozbudowujemy. Realizacja questów nagradzana jest ciekawymi nagrodami!

Dodatkowo:

• Trofea z głów graczy (opcja dla VIP): na serwerze każda osoba posiadająca vipa ma szansę na zdobycie głowy wrogiego gracza lub mobka. Wyróżnijcie się wśród znajomych!
  • Zniszczalny Obsydian: chcąc podkręcić emocję oraz nico utrudnić grę, ustawiliśmy, że obsydian będzie zniszczalny.
  • Łatwy handel: dzięki tej opcji, możecie w łatwy sposób wymieniać się przedmiotami. Wystarczy klik prawym przyciskiem myszy.

To tylko niewielka próbka tego, co czeka na Was na serwerze MMO24.pl! Zainteresowani? Chcecie być pierwsi? Nie zwlekajcie i już dziś dołączcie do zabawy!

Kontakt: [email protected]

431701405097164348609.png

142740.gif

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie !

Dziś chciałbym ogłosić , że naprawiliśmy kilka błędów z Gildią stwierdziliśmy że damy póki co nie autorski plugin, ale piszemy własny !
Dlatego też ponownie reklamujemy ten serwer .

POSZUKUJEMY TAKŻE TECHNIKA !

Musi się znać na skryptach , a byłoby super jakby jarzył jave .

kontakt: pw / e-mail: [email protected]

142740.gif

Opublikowano

Zapraszam do Gry Serwer ogarnięty fajny jednak reklama skormna,

Dzięki za pozytywną opinię i zapraszam innych do spróbowania oraz komentowania .! 

142740.gif

Opublikowano

Naprawdę fajny serwer, lagów nie ma, wszystko co powinien mieć ma. Długo w MC nie grałem i tu spotkała mnie innowacja :P, np. Pasek u góry etc. Polecam, jedyny minus to MAŁO GRACZY, wbijać !

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Edit Serwer totalne dno administracja to dzieci piszą zeby wlazić na mpc i komentować ich post.Serwer lipa nie ma autorskich pluginów.

Nie ma ? Proszę bardzo gościu, który nie dostał moda za takie byle jakie podanie.

Oto podanie Władysława:

Coś o mnie.

Mam na imię Eryk.Mieszkam w Warszawie mam 16 lat.Zajmowałem się tworzeniem serwerów minecraft od podstaw.Administratorem byłem na dużo serwerach.Jestem Bardzo kreatywny.

Umięjentośći,kontakt,ogarnięcie.

-     Ogarnięcie:10/10

-     Ortografia:8/10

-   Uczciwość:10/10

-    Kultura:10/10 

Duże doświadczenie-staż 4 lata.

Dużo wolnego czasu 5-8h dziennie.

Znajomośc komend 9/10.

Co ofęruję?

-Nie Wycofuję się po miesiącu.

-Umiejętność pracy w grupie.

-Nie jestem przekupnym.

-Pełne zanfażowanie. 

Pozdrawiam Eryk.

(zanfażowanie ?) przepraszam, ale jak piszesz ortografia 8/10 napisz to ładnie szczególnie jak komputer poprawia błędy . Mój tata stwierdza, że taki człowiek to idiota jak komputer robi za Ciebie a ty nawet nie potrafisz poprawić. Kiedyś było coś takiego jak słownik i nadal jest tylko powoli odchodzi do lamusa.

PS. Sorry, ale to ty jak typowy "gimbus" się zachowałeś i wiesz chociaż ile mam lat ? Może chociaż zajrzyj na mpcforum. 

142740.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...