Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kółko i krzyżyk by MineEric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paniętasz tą gre... jak grałeś w nią z kolegami... TO BYŁY CZASY!

KÓŁKO I KRZYŻYK

1.0

To były dobre czasy!

Stara gra przemieniona na czasy twojego dziecinstwa! Tak! To gra kółko i krzyżyk!

Przemieniona wersja na PC! Zagraj z kolegami na punkty!

!!ZA DARMO!! !!BEZ OGRANICZEŃ POBIERANIA!!

POBIERANIE:

http://www.mediafire.com/download/h56sy3p71rbcd7f/Kółko_i_krzyżyk_1.0.zip

i Skan

https://www.virustotal.com/en/file/f22b19da0fd0cfec71e27011dda2205ede5dabb19991d393b6528ab51d5a34e8/analysis/1404483830/

"Bardzo się cieszę że tą aplikacje skończyłem :)"

VIDEO FILM:

https://www.youtube.com/watch?v=vkBsGwT57P8&feature=youtu.be

"GoodBAY!"

Teraz zacznę pisać Pobierz zamiast DOWNOLAND :D

Opublikowano

!!BEZ OGRANICZEŃ WIEKOWYCH!!

Od kiedy kółko i krzyżyk ma ograniczenia wiekowe?

Opublikowano

Nawet nie zrobiłeś funkcji blokowania ruchów w już wykonanym buttonie czy co to tam dałeś.

Tak jak pisał

Sopelek997, to jakieś kpiny.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ej tam czepiacie sie...

Ważne że w każdej swojej "aplikacji" daje instaler bo przeciez wtedy jest taki profeszynal...

Ile ty w ogole masz lat? Jak nie umiesz angielskiego to nie używaj go, wiem, wiem chciałes żeby "programy" wyglądały na pro ale to troche żałosne jak w każdym temacie zamiast DOWNLOAD piszesz DOWNOLAND a zamiast "Created by ..." to "Create by...". Zresztą takie wwalanie podpisów do programów które mozna wyklikać w IDE w 5 minut też jest załosne.

I jeszcze pewnie za 3 dni sie zglosi do coders team...

Opublikowano

Mówiłem że co dopiero zaczynam przygodę z opogramowaniem... ale dalej nie słuchacie... Jezu zaczyna mnie to męczyć. Przed tą aplikacją spędziłem 3 godz... a wy taki cyrk robicie... no ciekawe jak wam ja takie coś robił . Było by śmieszne hy? Nie. Nie oceniaj książki po okładce.

Opublikowano
Mówiłem że co dopiero zaczynam przygodę z opogramowaniem... ale dalej nie słuchacie

To, że dopiero co się uczysz nie znaczy, że masz wszystko publikować i nie usprawiedliwia cie.

Nie będziemy ci tu pochlebiać bo nie po to jest forum.

Opublikowano

... dzięki za idiotyrski cyrk... Brawo!!! -.-

PS: Sorka za błędy ale jak się szybko pisze to tak ma... i mam lat 18 ^^

Opublikowano

Wiecie że man w planach aplikacje "TV" która otwiera telewizje w laptopie , nie? To macie pecha! I jeszcze coś czy znacie forum na jakie mogę dać aplikacje.

Opublikowano

Wiecie że man w planach aplikacje "TV" która otwiera telewizje w laptopie , nie? To macie pecha! I jeszcze coś czy znacie forum na jakie mogę dać aplikacje.

Myślisz, że ktoś potrzebuje twoich śmiesznych aplikacji? Jesli tak to sie mylisz.

Patrząc na twoje umiejetnosci to moze za jakies 2 lata napiszesz cos takiego.

Ale masz w ogole pojecie o czym mowisz? Nie da sie "otworzyć" telewizji w laptopie bez karty teleiwzyjnej. Chyba, że masz na mysli nielegalne streamy ale od tego jest juz masa aplikacji i stron.

Niestety takie gadanie na nikim nie zrobi wrażenia tak samo jak twoje żałosne instalery.

lat 18 ^^ 

To musisz być albo debilem albo analfabeta zeby nie wiedziec jak sie pisze DOWNLOAD

No i zniszczyliśmy chlopaczka

Opublikowano

Downoland to kraina ludzi z downem?

Ten program to max 5 minu pracy

0 grafiki

20 linijek kodu maksymalnie bo w 10 mozna napisac spokojnie

Bugów tyle że tego grą nazwać nie można

Opublikowano

@matixd3 jakie 20?????? Chyba z 70..... Bugów? Jakich bugów? Nie testowałeś ? Nie ma bugów w tej apce...

To jak nazwiesz zjawisko ze na danym polu mozna nadpisywac symbol?

No i na pewno nie 70linijek, max 30-40, oczywiscie licze wlasnorecznie napisany kod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...