Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do ok.800 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam tele do 800 zł, zastanawiałem się nad sgs4 mini albo na allegro sgs4 tylko nwm co o tykim tele myśleć jak jest duzo taniej niz w sklepie...nie chce "FEJKÓW" 

Najbardziej mi zależy na 

~dużym ekranie (od 4,2 do 5 cali)

~2 aparatach (tylni z 8mpx z przodu z 1mpx)

~1.5 ram

~przyzwoity system 

Wiem że nie ma czym szaleć bo tylko 800 zł ale może akurat :)

Opublikowano

Może Motorola Moto G? Za tą cenę dostaniesz w normalnym sklepie z gwarancją. Telefon posiada dość duży ekran HD, dwa aparaty (z tyłu 5 mpix), 1 GB RAM i Androida w wersji 4.4.

Możesz także poszukać Samsungów Galaxy S3 po przecenach, w normalnych sklepach.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

hmmm sgs3 jest spoko ale co myslicie o tym s4 z allegro? S4 jest duzo lepszy od S3 a kupowac w podejrzanie niskiej cenie to strach że mi jakieś gówno przyjdzie a nie telefon... powiedzcie co jeszcze myślicie o uzywalnych s4 z salonu np. play na allegro...ludzie sprzedaja takie czesto nawet po te 800-900zł ale nwm czy ktos by przedawal w pełni sprawny tele za taka cene :)

Opublikowano

hmmm sgs3 jest spoko ale co myslicie o tym s4 z allegro? S4 jest duzo lepszy od S3 a kupowac w podejrzanie niskiej cenie to strach że mi jakieś gówno przyjdzie a nie telefon... powiedzcie co jeszcze myślicie o uzywalnych s4 z salonu np. play na allegro...ludzie sprzedaja takie czesto nawet po te 800-900zł ale nwm czy ktos by przedawal w pełni sprawny tele za taka cene :)

Używany S4 chodzi po około 1000 złotych. Za 800 zł z Allegro strach. Szczególnie jeśli miałby być nowy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Xperia J - będzie okay. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

hmm...słyszałem dużo negatywnych opini co do SP(chociaż chcialem sobie ja kupic) a J'ka jest dosyć słaba. Chce raz a dobrze kupić telefon chociaż na 3-4 lata więc mogę troszkę więcej zainwestować ^^ ale w granicach rozsądku :))

Opublikowano

Moto G.

Samsung to ogólnie syf, a s3 jeszcze większy, głupie wytłumaczenia co do braku aktualizacji i walenie w konia użytkowników. Na Moto G będzie aktualizacja do androida L 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...