Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin jak i sposób napisania jest fajny lecz istnieje lepszy plugin na sprawdzanie kill-aury który bardziej się nada.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin jest koszmarny, źle działa wykrywa aure u graczy u których nie ma. Nawet u samych administatorów.

graphic.png

Opublikowano

Bardzo fajny plugin.

Mógłbyś dodać podejrzenia o fastbreak'a itd.

Wtedy ten plugin byłby pierwszym POLSKIM AntyCheat'em.

PS: ROZWIJAJ GO DALEJ :)

Nie Polski bo jest już polski autor 'AntiAury'

Opublikowano

Napraw ten łuk dziś bo to nie jest jakaś wielka rzecz. Wystarczy ,że dodasz typa gracza co on trzyma w ręce. Dodaj to do linijki:

if ((e.getEntity().getLocation().distance(p.getLocation()) < 5.0D) && (p.getItemInHand().getType() != Material.BOW) {
Taka mała podpowiedź oraz rozwijaj dalej ten plugin ;)

Pozdrawiam, Sloow <3

Nie trzeba, bo na początku sprawdza czy damagerem jest gracz ;)

Plugin jak i sposób napisania jest fajny lecz istnieje lepszy plugin na sprawdzanie kill-aury który bardziej się nada.

Ten plugin tylko informuje że ktoś ma killaure, a tamten plugin sam z siebie nie sprawdza czy ktoś ją ma... Jeśli ktoś ma wyłączoną killaure przy sprawdzaniu nic mu nie wykryje :)

Plugin jest koszmarny, źle działa wykrywa aure u graczy u których nie ma. Nawet u samych administatorów.

To chyba go nie wypróbowałeś... Jak wykrywa u adminów, to masz fajną administracje, z tego co piszą inni plugin działa. Bardzo długo go testowałem i pomylił się tylko raz na jakieś 100 :)

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Opublikowano

Nie trzeba, bo na początku sprawdza czy damagerem jest gracz ;)

616051404569166245517.png

Z twojej tezy wynika, że jeśli w pluginie na ranking zabijemy gracza z łuku, to nasz łuk zdobędzie punkty rankingu! Good idea xD

for (Player admini : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
if ((admini.hasPermission("aurainfo.powiadomienie")) || (admini.isOp()))
{
this.aura.add(p);
admini.sendMessage(ChatColor.BLUE + "[AuraInfo] " + ChatColor.AQUA + p.getDisplayName() + ChatColor.WHITE + " jest podejrzany o KILLAURE!");
Bukkit.getScheduler().scheduleSyncDelayedTask(Main.getInst(), new Runnable()
{
public void run()
{
AttackListener.this.aura.remove(p);
}
}, 200L);
}
}

Dalej nie rozumiem tego, czemu nie zastąpisz krótszym po prostu .broadcast(string, string) o.O

To chyba go nie wypróbowałeś... Jak wykrywa u adminów, to masz fajną administracje, z tego co piszą inni plugin działa. Bardzo długo go testowałem i pomylił się tylko raz na jakieś 100 :)

Plugin ma prawo się mylić, i nie wmawiaj że raz na 100 razy :D

To jest tylko 5 kratek, tak na prawdę odpowiednio na odpowiedniej klepie ze 2 razy wypluje błąd.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

616051404569166245517.png

Z twojej tezy wynika, że jeśli w pluginie na ranking zabijemy gracza z łuku, to nasz łuk zdobędzie punkty rankingu! Good idea xD

for (Player admini : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
if ((admini.hasPermission("aurainfo.powiadomienie")) || (admini.isOp()))
{
this.aura.add(p);
admini.sendMessage(ChatColor.BLUE + "[AuraInfo] " + ChatColor.AQUA + p.getDisplayName() + ChatColor.WHITE + " jest podejrzany o KILLAURE!");
Bukkit.getScheduler().scheduleSyncDelayedTask(Main.getInst(), new Runnable()
{
public void run()
{
AttackListener.this.aura.remove(p);
}
}, 200L);
}
}

Dalej nie rozumiem tego, czemu nie zastąpisz krótszym po prostu .broadcast(string, string) o.O

Plugin ma prawo się mylić, i nie wmawiaj że raz na 100 razy :D

To jest tylko 5 kratek, tak na prawdę odpowiednio na odpowiedniej klepie ze 2 razy wypluje błąd.

Co do klep to napisałem że plugin może się mylić ale z naszych prób tak wynika (Chodzi mi bardziej o aurę) A co do łuku to i tak nie dasz rady tak szybko strzelać :) 

uMRdlxV.png

Opublikowano

słabo to działa co drugi gracz ma u mnie aure.

wszyscy z nich zostali zaproszeni na wspoldzielenie ekranu a tam kupa nic w opcjach nie ma  aury podczas komunikatow tez nie widac.  :)

Opublikowano

Co do klep to napisałem że plugin może się mylić ale z naszych prób tak wynika (Chodzi mi bardziej o aurę) A co do łuku to i tak nie dasz rady tak szybko strzelać :)

Teraz to ja Ciebie nie rozumiem , patrząc na to co piszesz to jest totalnie żałosne i nie ogarniasz tego co piszesz jeśli ty uważasz warunek "KillAury" jak to iż gracz uderza gracza z 5 kratek to ja teraz nie rozumiem o co Ci chodzi w szybkości strzelania z łuku? :P to są 2 różne aspekty :D

Opublikowano

Teraz to ja Ciebie nie rozumiem , patrząc na to co piszesz to jest totalnie żałosne i nie ogarniasz tego co piszesz jeśli ty uważasz warunek "KillAury" jak to iż gracz uderza gracza z 5 kratek to ja teraz nie rozumiem o co Ci chodzi w szybkości strzelania z łuku? :P to są 2 różne aspekty :D

Nie rozumiem twoich zastrzeżeń, jeśli ktoś bije z 5 kratek to znaczy że ma killaure bo normalnie można bić tylko z 4 :D

słabo to działa co drugi gracz ma u mnie aure.

wszyscy z nich zostali zaproszeni na wspoldzielenie ekranu a tam kupa nic w opcjach nie ma  aury podczas komunikatow tez nie widac.  :)

Może źle sprawdzacie, mi działa bardzo dobrze. Może masz takich graczy...

uMRdlxV.png

Opublikowano

Nie rozumiem twoich zastrzeżeń, jeśli ktoś bije z 5 kratek to znaczy że ma killaure bo normalnie można bić tylko z 4 :D

No to jak ktoś walnie łukiem z 20? to co? też ma killaure? ;3

Opublikowano

Super plugin na 100% użyje na swoim serwerze :) Nie wiem czy pamiętasz ale skądś Cię kojarzę ;) 

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Postarałeś się leci Lubię to! 1 raz widze coś co blokuje aure. Infomruje o niej wykorzystam to na moim serwerze.

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

No jeśli nie jest jego  plugin to czemu ma inny kod i ma inne premisse , może się wzorował na tym pluginie . Można zmieniać czas usuwania itemów ?

Opublikowano

Brawo! Marcel postarałeś się, Polecam plugin, oceniam w skali 10/10 !

:D

Opublikowano

Fajnie, właśnie się dowiedziałem, że napisałem plugin, który nie jest mój :) Gratuluje, sprawdź kod i zasadę działania

uMRdlxV.png

Opublikowano

Propozycja ode mnie jest taka.

W wersji 1.5 zostaw wszystko tak jak jest aktualnie tylko dodaj, że przy warningu automatycznie Ci spawnuje kolo gracza 5 botów i jesli uderzy 4 lub więcej to informacja do Administratora i log do konsoli. :)

Opublikowano

Pytanie . Czy możesz dodać do tego jeszcze " Anty macro , double/triple  click " ?

Opublikowano

Zgadzam sie!

WOW jak wgrałem na server zaraz paru ze ma killaure [wszyscy] coś jest nie tak. Albo wszyscy mają kIllAure

Usunąłem i wgrałem to był jakiś bug. Działa!

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...