Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gambit po przegranej, zachowanie Daimonda.

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może obiecał rodzicom, że wygra dla nich pieniądze, a tu taki Uj, kolegą na podwórku (internecie) się już nie pochwali ha

Opublikowano

Hm, a ty jakbyś się zachował, gdybyś robił to o czym np. marzyłeś i nagle okazuje się, że ci się nie udało.. Też by mi było smutno :>

Opublikowano

J****Y JAK TĄ KLAWIATURE TRZYMA HAHAHAHHA

JA TAK TRZYMAŁEM MAME GDY WRÓCIŁA ZE SZPITALA

klawiatura=mama

good choice

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czemu on tak trzyma tą klawiaturę? Szkoda go trochę, kiedyś uwielbiałem oglądać go, bo grał zajebiście w jungli. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Gdzieś czytałem że zrezygnował ze swojego życia osobistego i trenował 18 godzin dziennie, lecz i tak nic to nie dało bo jest to gra zespołowa i zależało to tez od jego teamu.

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale on z tego żyje, więc raczej każdy byłby załamany. 

Gdzieś czytałem że zrezygnował ze swojego życia osobistego i trenował 18 godzin dziennie, lecz i tak nic to nie dało bo jest to gra zespołowa i zależało to tez od jego teamu.

To pisał 'EDward' czyli suuport Gambitów.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Smutno się robi jak się to ogląda...

zawodnikiem jest dobrym, on jeszcze znajdzie swoje miejsce.

True, jak dla mnie najlepszy jungler ever :) dla innych może nie podobać się jego gra zawsze go podziwiałem.

Ale cóż to gra zespołowa jak ktoś napisal...

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Trzeba było nie grać jak gówno :D

Nie wypowiadaj się jak nie widziałeś meczu. Niestety ale widać ze to nie jest ten sam Gambit, na ten moment niQ i Genja trzymają ten team, szkoda mi trochę Diamond'a bo widać ile serca wkłada w ta grę.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

I spróbujcie mi kur wa powiedzieć, że można wygrać większość gier samemu :D

Opublikowano

Po prostu ich gra zespołowa leży i tyle, bo indywidualnie złymi graczami nie są. Potrenują i jeszcze wrócą na góre tabeli w sezonie 5 jak się w ogóle tam dostaną. 
Śmianie by było jakby przegrali z NIPem kwalifikacje do LCS'ów

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

I dodatkowo przegrali praktycznie wygraną gre, roccat w pewnym momencie zaczął przegrywać wszystkie team fighty, a potem złapali jedną osobe, a gambity dały się potem znowu złapać po kolei już 4 vs 5 no i roccat w koncu ace i gg;) - roccat mieli juz nawet inhi spushowane, miniony im turrety nexusa braly i wieze od inhi wziely, ale udalo im się i mimo tego, ze mieli spushowane tylko po 1 wiezy to skonczyli:)

Opublikowano

I dodatkowo przegrali praktycznie wygraną gre, roccat w pewnym momencie zaczął przegrywać wszystkie team fighty, a potem złapali jedną osobe, a gambity dały się potem znowu złapać po kolei już 4 vs 5 no i roccat w koncu ace i gg;) - roccat mieli juz nawet inhi spushowane, miniony im turrety nexusa braly i wieze od inhi wziely, ale udalo im się i mimo tego, ze mieli spushowane tylko po 1 wiezy to skonczyli:)

Chyba nie ten mecz oglądałeś.

Opublikowano

Po prostu ich gra zespołowa leży i tyle, bo indywidualnie złymi graczami nie są. Potrenują i jeszcze wrócą na góre tabeli w sezonie 5 jak się w ogóle tam dostaną. 

Śmianie by było jakby przegrali z NIPem kwalifikacje do LCS'ów

ale to nadejdzie nie ma co ukrywać ;_;

Chyba nie ten mecz oglądałeś.

oglądałem końcówkę i tak to wyglądało, miniony gambitu konczyly gre

­

Opublikowano

Zachowanie jak zachowanie, japierdole ludzie, każdy jakoś okazuje uczucia, jakby nic nie zrobił było By że ma wyjebane na swoją drużyne, tak pokazał że zależy Mu na tym co robi.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jak przykro, też bym płakał. 

Prosił bym na chacie aby dali sura.

;)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

AAAAAAAAAAA Płaczę autentycznie, tyle uczuć :'(  :(  :(  :(

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Do hejterów siedzicie cioty w brązie i się naśmiewacie ale nigdy nie osiągnie w lolu tyle co on nie bez powodu był najlepszym junglerem EU (dla mnie ciągle jest) , dla niego to coś ważnego nie dziwie się że się chłopak załamał. Szkoda że tak gambit spadł, teraz tylko czekać aż się wybiją  -.- 

Opublikowano

Jakby was zwolnili np. z pracy to byście nie byli smutni?

To jest jego praca ,ja na jego miejscu znalazł bym sobie lepszą drużynę.

47990292595971448862.png

Opublikowano

No cóż, zależało mu na wygranej, przegrał więc troszkę mu przykro. Taka kolej rzeczy :/

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

To chyba jednak ty ogladales inny mecz bo miniony juz bily turrety rocatow w bazie.

Biły inhibitor na bocie i na dochodziły do mida, ale nic nie biło wierz przy nexusie. :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...