Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za młody na do online bf4...

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chce zagrać na multiplayer w bf4 po wpisaniu maila i hasła konta origin wyskakuje mi błąd "jesteś zbyt młody lub nie masz odpowiednich uprawnień do gry online"  Na koncie mam ustawiony wiek na 15 w ustawieniach zmieniłem na uprawnienia konta jak dorosły , bez skutku .

Opublikowano

Gra jest o 18 roku życia.... niepotrzebnie ustawiłeś swój wiek na 15 lat przy zakładaniu konta.

Teraz pozostaje Ci tylko, założenie nowego z inną datą urodzin(na pełnoletnią) + wykupienie Golda na to konto...

Btw, masz w ogóle wykupionego Golda? bo, to też może być przyczyną takiego komunikatu.

edit

Taka informacja wyskakuje tylko gdy masz ustawiony wiek mniejszy niż zalecany w grze;)
Jakby nie miał golda to wyskoczyłoby "nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji" czy coś w ten deseń.

@Musisz zrobić nowe konto, ew. odczekać trzy lata ;D

Dokładnie to

"Twój profil gracza nie ma wystarczających uprawnień do skorzystania z tej funkcji"

z lekka się zapędziłem ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Taka informacja wyskakuje tylko gdy masz ustawiony wiek mniejszy niż zalecany w grze;)

Jakby nie miał golda to wyskoczyłoby "nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji" czy coś w ten deseń.

@Musisz zrobić nowe konto, ew. odczekać trzy lata ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nic ci nie zmienią, w każdym razie nie o trzy lata ;d

Opublikowano

Napisz do supportu,ze pomyliles sie przy podawaniu wieku

To mu nic nie da, odpiszą że o trzy lata nie mógł się pomylić (co jest raczej logiczne^^)

Opublikowano

Jak ostatnio pisałem z supportem to ja nie wiedzałem o czym on wogóle gada kazał mi grac na koncie rodziców którzy nawet nie wiedzą że jestem posiadaczem xbox live gold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...