Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce...

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chodzą słuchy  ( przynajmniej ja tak słyszałem ), że pewien dodatek o nazwie enforceVIp zawiera jakiegoś robaczka, którego anty virus nie wykryje, mógłby ktoś potwierdzić, czy to prawda?

Z góry dzięki

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Oczywiście, mój kolega @mistake010_v2 znalazł to i musiał 1000 zł wydać na naprawe kompa dlatego nie polecam.

Opublikowano

Pewno zacryptowany jakimś crypterem DarkComet lub coś w tym rodzaju

@topic tez właśnie słyszałem że to ma wirusa.

Shikata ga nai z metasploita. Polecam msfpayload i msfencode.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Ale problem zesniffować pakiety i wyciąć ruch sieciowy tego gówna...

EJ jesteśmy na mpcforum tutaj ludzie nie wiedza co to pakiety, a ty o sniffowaniu xD

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

EJ jesteśmy na mpcforum tutaj ludzie nie wiedza co to pakiety, a ty o sniffowaniu xD

A myslisz, ze wiedza co to Mpcforum? cebulakoforum

Na prawde uwazaj z tym programem, bo nie chcemy wysluchiwac twoich placzu w nastepnych tematach, ze straciles konta czy windowsa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

totalna ściema w 100%, te polaczki cebulaczki tak piszą, żeby nie nie musieli dzielić z tym innymi, proste

Mam ci udowodnić?

Opublikowano

totalna ściema w 100%, te polaczki cebulaczki tak piszą, żeby nie nie musieli dzielić z tym innymi, proste

Odezwal sie ten co zebra od kazdego a sam nie potrafi znalezc. Wp.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

boli cebulaczki widze, ze prawda wyszla na jaw :D ? typowy polaczek

Weź spierdalaj, ból dupy o enforca, dwa razy do mnie pisałeś.

OGARNIJ

Opublikowano

nie czaje jeszcze tylko po co sciemniac tak w zywe oczy ze to ma wirusy itd :D typowy ból dupy macie, że inni tez jak wy za free vipa mogą mieć :D jaki kraj taka cebuulaaa

Opublikowano

nie czaje jeszcze tylko po co sciemniac tak w zywe oczy ze to ma wirusy itd :D typowy ból dupy macie, że inni tez jak wy za free vipa mogą mieć :D jaki kraj taka cebuulaaa

Jakie wirusy?

Przecierz kazdy wie ze to sciema i w te "wirusy" wierza tylko takie cebulaczki jak ty.

Opublikowano

wierza w to wszyscy tutaj niestety, co chwile nowy temat ze to ma virusy itd, wiec musialem to sprostowac, captain obvious :]

Opublikowano

wierza w to wszyscy tutaj niestety, co chwile nowy temat ze to ma virusy itd, wiec musialem to sprostowac, captain obvious :]

DOBRA, WEŹ SIĘ ZAMKNIJ

WSZYSCY WIEDZĄ O CO CHODZI, TYLKO TY NIC NIE WIESZ. NIC. KOMPLETNE ZERO.

Opublikowano

A na c**j wam ten bol xD?

Znaczy na bolu to jest interes grac tylko Kassio, Kata, SYnda a na takie postacie juz sie krzywo patrzy lub nagrywa

To ejst darmowy program BOL ? Tylko ze VIP ?

Pobiore sobie i ogarne :D

I tak mam robic reinstall to chociaz ponakurwiam sobie za darmo xD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...