Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban VAC

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam. Dzisiaj przez 2-3 minuty włączyłem CS GO z AimBotem. AimBot nie działał także dałem sobie spokój i zagrałem normalnie Mecz Turniejowy. Potem chciał zagrać następny mecz i pojawiła się wiadomość:

CytatVAC banned from secure server

Czy jest jakaś szansa na unbana ? Czy po zakupie nowego klucz i jego wpisaniu dostanę unbana ?

Opublikowano

Witam. Dzisiaj przez 2-3 minuty włączyłem CS GO z AimBotem. AimBot nie działał także dałem sobie spokój i zagrałem normalnie Mecz Turniejowy. Potem chciał zagrać następny mecz i pojawiła się wiadomość:

Czy jest jakaś szansa na unbana ? Czy po zakupie nowego klucz i jego wpisaniu dostanę unbana ?

Jeżeli kupisz nowy klucz czyli nowe konto a nowe konto czyste konto :).

i1sWQY0.jpg

Gość kamil40013
Opublikowano

Nowego klucza nie można zaktywować na starym koncie ? Ban Dalej będzie ?

Ten ban jest tylko na CS'a, czy na wszystkie gry na koncie ?

Opublikowano

Nowego klucza nie można zaktywować na starym koncie ? Ban Dalej będzie ?

Ten ban jest tylko na CS'a, czy na wszystkie gry na koncie ?

Ban Vac - Jest na wszystkich twoich grach nie tylko na Cs'ie.

Nowego klucza nie można zaktywować na starym koncie na nowym owszem.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Posrało Cię ? Dostałem na pierwszym koncie bana od społeczności na rok, i ban Van jest na jedną gre, ewentualnie na silnik tych gier.

10732745374541468291.png

Opublikowano

VAC ban jest przypisywany tylko na jedną grę, a mianowicie na tą, na której tego bana załapał. Nie dostaje się bana na całe konto, ale od niego nie można się odwołać.

4770714280454741315510.png
Gość kamil40013
Opublikowano

Czyli blokada zostanie zdjęta po roku ? Czy to jest perm ?

Na której stronie można się odwołać od takiej blokady ?

@Edit

Bana mam tylko na CS'a. W inne gry z VAC mogę grać.

Opublikowano

Czyli blokada zostanie zdjęta po roku ? Czy to jest perm ?

Na której stronie można się odwołać od takiej blokady ?

VAC jest permem na grę. Możesz tylko kupić sobie nową, bo nie ma opcji odwołania się, a nawet jak się odwołasz to nic ci nie oddadzą.

4770714280454741315510.png
Gość kamil40013
Opublikowano

Ale klucz muszę przypisać do nowego konta ? Nie da rady na starym zaktywować ?

Opublikowano

Pierwsza sprawa, to czy masz od społeczności, czy od "ludzi z góry VAC'a".

Druga sprawa, skoro za haxy, to pewnie ta druga opcja, czyli nie możesz się odwołać.

Rada na przyszłość:

- Nie odpalaj haxów, bo już sie skończyła era, "Nie wykrywalnych".

- Nie łącz kont z swoim steamem, bo na te konta do tej gry też poleci ban. (Tak, ostatnio typek na swoich połącząnych kontach aż 9 dostała bana na VAC)

Jedyna rada, nowy klucz i nowe konto.

Ps. Jak masz bana na jakąs gre, to nie możesz ruszać rzeczy w ekwipunku z tej gry, czyli jak miałeś jakieś drogie skiny to gg wp ;)

10732745374541468291.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Pierwsza sprawa, to czy masz od społeczności, czy od "ludzi z góry VAC'a".

Jak to sprawdzić ?

O co chodzi z łączeniem kont ?

Opublikowano

Jak to jest twoj pierwszy ban na vac to mogl dostać bana na rok czy dwa. Moj kumpel tak mial dokładnie dwa lata temu tez włączył haxy ale na rok dostał z wiadomością ze jeżeli to sie powtórzy to jest perm.

Opublikowano

Jak to sprawdzić ?

O co chodzi z łączeniem kont ?

Na steamie jest możliwość łączenia sobie wielu kont, żeby np. swobodnie między nimi manewrować, jednakże, gdy połączysz konto z banem vac z tym "czystym" to dostaniesz vaca też i na to 2gie.

Opublikowano

Jak to jest twoj pierwszy ban na vac to mogl dostać bana na rok czy dwa. Moj kumpel tak mial dokładnie dwa lata temu tez włączył haxy ale na rok dostał z wiadomością ze jeżeli to sie powtórzy to jest perm.

Idioci, idioci wszędzie.

Skoro nie wiesz nic o systemie blokad za wspomagacze w CS:GO - to lepiej się nie wypowiadaj. Ułatwisz życie innym użytkownikom forum.

Jeśli w ustawieniach konta, w statusie VAC masz napisane 'Zablokowany na bezpiecznych serwerach z powodu oszustwa' - twoje konto zostało permanentnie zablokowane na grę/silnik gry w której wspomagacze zostały użyte - w przypadku CS:GO ban jest nakładany tylko na tą grę.

Jeśli Aim nie działał, to masz bana VAC.

Ale taka ciekawostka:

Jeśli dużo graczy Cię zgłosi podczas grania mixów na serwerach Valve, zostajesz oflagowany do overwatch'a - czyli ogląda Cię kilkunastu/kilkuset 'detektywów' i oni pod koniec dema wydają werdykt - czy byłeś odpalony czy nie. Jeśli średnia głosów na to, że byłeś odpalony przekroczy 51% - twoje konto zostaje zablokowane na 1 ROK na grę w matchmaking'u oraz koledzy twojej drużyny w przypadku awansu na wyższą rangę - spadają na tą, którą mieli przed tym jak z Tobą zagrali.

W przypadku bana VAC w grach, które posiadają zintegrowany system przedmiotów - twoje przedmioty nadal są w twoim plecaku, możesz ich normalnie używać, jednakże nie możesz nimi handlować ani na rynku - ani podczas wymiany.

Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...