Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotfix Bot of legends patch 4.11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli korzystałeś z tego fixa, to nie wszystkie pakiety od nich są naprawione. Czekaj na update od spudgy, będzie 100% wszystko dobrze.

Można jakiś namiar do tego pana poprosić? Mam na myśli stronę internetową lub miejse w którym będę mógł sprawdzić co i jak (ew. update)?

Opublikowano

Można jakiś namiar do tego pana poprosić? Mam na myśli stronę internetową lub miejse w którym będę mógł sprawdzić co i jak (ew. update)?

spudgy to admin..

Opublikowano

działa, 0.9595

prodiction

Czyli trzeba usunąć prodiction z folderu common? :P 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

To właśnie nie wiem czy pobrać plik zrobić tak jak napisałeś w teamcie, bo pisze że ma być tego aktualizacja, czyli ten co jest nie jest skuteczny w 100%? 

x

Opublikowano

Czyli trzeba usunąć prodiction z folderu common? :P

nie, po prostu jest zbugowany, a bez prodiction nie odpalisz skryptu bazującego na nim

Opublikowano

kto wie?

No trzeba poczekać za aktalizacja bo mi wyskakuje bug splast :P , A i czy to działa jak ktoś nie ma vip`a na bolu, i czy jest możliwość cracked bol`a? 

x

Opublikowano

Dobry panowie, chuja z tymi innymi skryptami hotfix naprawił mi bugsplaty, ale pytanie się k***a nasuwa czy działa wam evadeee?

Opublikowano

Dobry panowie, chuja z tymi innymi skryptami hotfix naprawił mi bugsplaty, ale pytanie się k***a nasuwa czy działa wam evadeee?

działa idealnie

Opublikowano

Dobra ziomeczki działa mi już bol , Tak jak w temacie podmieniłem ten lol .exe, ale nadal wychodzi bugplast co zrobić 

@Edik

Dobry panowie, chuja z tymi innymi skryptami hotfix naprawił mi bugsplaty

Jak niby ci naprawił -,-

x

Opublikowano

Czy jest jakaś opcja, aby móc grać na BoLu bez vipa bezposrednio po update w lolu?

Tak to byś musiał skrakować bol`a ale te forum już nie popiera piractwa chyba .

x

Opublikowano

Tak to byś musiał skrakować bol`a ale te forum już nie popiera piractwa chyba .

To forum nigdy nie popierało piractwa.

Hotfix hotfixem, ale lepiej czekać na oficjalne łatki ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie martwcie się, jestem przekonany, że spudgy przedłuży nam okres trwania VIP`a o ten czas przez który BoL nie działał

BEKA, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie martwcie się, jestem przekonany, że spudgy przedłuży nam okres trwania VIP`a o ten czas przez który BoL nie działał

BEKA, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

on nigdy tego nie zrobi, nie odda NEVER dni vipa straconych

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Miałem te wszystkie fixy porobione, wczoraj wszystko działoło, a dzisiaj każdy skrypt w********a bugsplaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...