Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotfix Bot of legends patch 4.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Specjalnie dla was poradnik, jak naprawić ukochanego bola i wyjśc z brązu jeszcze szybciej!! Wszystkie linki i ogólnie poradnik pożyczony z forum bola, ale po polsku dla naszych cebulaczków.

A WIĘC ZACZYNAJMY

1. Pobierz ten o to pliczek i zapisz go jako "League of Legends.exe" (oczywiście bez "" słodziaki)
  2. Usuńcie stary plik i wklejcie nowy, a to wszystko w folderze!!!: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.47\deploy and C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.0.241\deploy
  3. I wszystko powinno działać!!! 
  4. A gdyby nie działało pobierzcie dll'kę do folderu bola Z TEGO LINKU
  5. A gdyby znowu ciągle nie szło, wgrajcie TEN SKRYPT i ładujcie go jak KAŻDY INNY SKRYPT

​SKANIKI

PLIKU DLL

PLIKU EXE

Poradnik wykonany dla bolowców i cebul

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest zjebane, testowałem to dzisiaj o 4 rano. Na EUW działa, na EUNE nie. Co do dllki, ładowało sie ale musiałem iść spać xD

Pakiety mi także nie działają, dlatego czekam na oficjalnego update od Spudgiego.

Opublikowano

mi to i tak nie działa eune .

Bo działa to tylko na euw i na. Nie wiem jak może wam działać to na eune. Czekamy na fixa od admina, będzie 100% pewniak.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mi wszystko działa :D

-- Trees Packet lib send packet header changes
_G.Packet.headers.PKT_World_SendCamera_Server = 0x2E
_G.Packet.headers.PKT_C2S_LevelUpSpell = 0x39
_G.Packet.headers.S_PING = 0x57
_G.Packet.headers.S_MOVE = 0x72
_G.Packet.headers.PKT_BuyItemReq = 0x82
_G.Packet.headers.S_CAST = 0x9A

Spróbujcie jeszcze tego skryptu jak dalej macie problem! :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

to sa k***a kpiny jakieś 3dni temu vipa kupiłem do trej pory meczu na nim nie zagrałem... w te fixy w dupe można sobie wsadzić. o tyle o ile ten wcześniejszy skryptowy mi śmigał. ten nie działa...

Opublikowano

zacznijcie kur^% się uczyć grać bez bola ... to nie boli ... świat bez bola istnieje ... naprawdę!

Modki to dźiffki

Opublikowano

morda tam nisko.

wracajac do tematu zapomniałeś autorze, napisać żeby skopiować sobie swój wcześniejszy plik league of legends. wiesz jak się skończy taka operacja ja wyjdzie oficjany update? reinstallem lola. te całe fixy zawsze opierały sie o skopiowanie starej appki ale po update jest potrzebna nowa. wiec radze ja skopiować, inaczej bedziecie sie bujać po nia po friendach albo robić reinstall.

Opublikowano

Działa na EUNE, potwierdzone. Dzisiaj katowałem jakichś lewackich skurwysynów Rebornem v84 + Evadeee 0.9595.

co to reborn 

mi wszystko działa :D

-- Trees Packet lib send packet header changes
_G.Packet.headers.PKT_World_SendCamera_Server = 0x2E
_G.Packet.headers.PKT_C2S_LevelUpSpell = 0x39
_G.Packet.headers.S_PING = 0x57
_G.Packet.headers.S_MOVE = 0x72
_G.Packet.headers.PKT_BuyItemReq = 0x82
_G.Packet.headers.S_CAST = 0x9A

Spróbujcie jeszcze tego skryptu jak dalej macie problem! :)

teraz mi działa 

Opublikowano

A co jesli ktoś nie ma tego folderu? :

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.0.241\deploy

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale niektóre skrypty mi nie działają a inne normalnie działają chodzi mi o te własne czemu tak jest??

Opublikowano

Nie wiem czemu ale niektóre skrypty mi nie działają a inne normalnie działają chodzi mi o te własne czemu tak jest??

Jeśli korzystałeś z tego fixa, to nie wszystkie pakiety od nich są naprawione. Czekaj na update od spudgy, będzie 100% wszystko dobrze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra, bol itd działa, tylko ciągle spamuje ?:0: attempt to index a nil value co jest wkurzające ;p

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

@tohLOR masz evadeee? Jak tak to evadeee jak na razie nie dziala ;>

działa, 0.9595

Dobra, bol itd działa, tylko ciągle spamuje ?:0: attempt to index a nil value co jest wkurzające ;p

prodiction

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...