Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35lvl na zaprzysiężonych

komor51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem zagrać surą BM, wbić 35lvl i kosić na pvp, lecz nie chce mi się wbijać lvl. Z własnych dowiadczeń, wiem że na dzikusach jest duża szansa na bana, za to, że gram na kamerze. Tak, więc postanowiłem wbić ten lvl na zparzysiężonych(tam jestem na 99% pewny, że bana nie dostane). Czy jest to wogóle możliwe?

Opublikowano

Możliwe jest, ale łatwo nie będzie.

Kilka - kilkanaście dni ci to zajmie według mnie.

Jak zostawisz bota na nocki i dnie to oczywiście będzie szybciej.

Opublikowano

Jakoś sobie poradze, ważne że nie będę się zanudzał expieniem.... Przy okazji kilkaset piłek można dropnąć :) Są może miejsca, gdzie szybciej wbije się ten 35lvl, bez narażania się na bana?

Opublikowano

Jakoś sobie poradze, ważne że nie będę się zanudzał expieniem.... Przy okazji kilkaset piłek można dropnąć :) Są może miejsca, gdzie szybciej wbije się ten 35lvl, bez narażania się na bana?

Świątynia na BO, tam jest lajtowo. I raczej nie ma botów/ludzi.

Opublikowano

Ale, przecież nie poradzę sb np. 25lvl w tej świątyni, nawet surą WP.

A ezoty? Bardzo szybko leci na nich exp, mało ludzi i mało biją.

Opublikowano

Sam wbiłem tam 30lv w dość niedługim czasie. Jeśli masz możliwość zostawiania bota w tle (podczas gdy Ty grasz, lub coś robisz) nawet nie zauważysz, a już będzie 35lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...