Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - kilka pytań

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od niedawna jestem posiadaczem PS3 SS a jako że jest to moja pierwsza ps3 to mam kilka pytań : co oznaczają 4 migajace diody na padzie ? ,czy pada da się ladowac przez pc ? ,jak usunąć stare pliki save'y z gier z dysku,i jak to jest czytam nie jeden temat że ktoś ma ps3 120gb a gta v z

ajmuje 9gb i mu to ma nie wejść, pomozecie ? ;) jak wcześniej pierwszy raz to mam i nie jestem obeznany...pozdrawiam...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

1. Migające diody pokazują, który pad jest włączony

2. Nie wiem, ale chyba tak

3. Jest bodajże folder w "gry" w którym są wszystkie save'y, nie wiem jak się nazywa, bo dawno nie korzystalem z PS3

4. Nie bardzo rozumiem, więc nie pomoge

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Chodzi o to że wiele ludzi ma ps3 12gb i ludzie piszą że np:max 1 gra im wejdzie nie rozumiem tego...a tak poza tym lepiej kupować gry używane czy nowe ?

​     ​

Opublikowano

1. Oznacza to, że pad nie sparował się z konsolą
2. Tak, można ładować przy włączonym PC
3. Save'y są zapisane w [Gra] ---> [Narzędzie zapisanych danych (PS3™)]
4. Pierwsze słyszę, chyba Ci się pomyliło z wersją 12GB...

Chodzi o to że wiele ludzi ma ps3 12gb i ludzie piszą że np:max 1 gra im wejdzie nie rozumiem tego...a tak poza tym lepiej kupować gry używane czy nowe ?

Gry potrafią zajmować nawet kilkadziesiąt GB, więc nie wiem skąd to zdziwienie...

Co kupowania gier, to już Twoja sprawa czy kupisz nówkę czy sobie będziesz kupował używane, różnicy i tak nie ma...prócz ewentualnie zużytych kodów DLC.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a jak to jest z dyskiem obecnie mam 160gb ale w przyszłośći na pewno dodam większy czy taki zwykły z laptopa by starczył ? czy można dać więcej niż 500gb ? mam dysk 1TB a kurzy się ;) mógłbym go tam dodać ?

​     ​

Opublikowano

Tylko po co 1TB w konsoli, chcesz zrobić z konsoli przechowywalnie filmów i gier...?

Jeśli nie masz zamiaru wykupić PlayStation Plus, to taka pamięć nie jest Ci potrzebna.

Dysk będzie działał, ale czy bankowo będzie wszystko stabilnie chodzić np. przy zapełnieniu dysku w 80-90% tego już Ci nie odpowiem, kiedyś producent zarzekał się, że maksymalnie to 750GB najlepiej montować.

Opublikowano

rozumiem rzeczywiście trochę bez sensu by to było,a pytanie jedno i ostatnie przez około 2 miesiące będę grał na starszym tv CRT,jest to PANASONIC QUINTRIX 

jest to 29 calowy tv,płaski kineskop,panoramiczny ostatni z tv typu crt jak to bedzie dzialalo ? [przykro mi za bledy pisze z komorki ;/ ]

​     ​

Opublikowano

Nie rozumiem pytania, co jak będzie działało?

Podłaczasz kablami dołączonymi do zestawu i grasz, obraz jaki uzyskasz na tym TV to max 480p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...