Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WakacyjnyMT2 [4Fun]

Wikto2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

Niestety muszę wyłączyć serwer z przyczyn prywatnych.

Mam trudną sytuacje i nie jestem w stanie się nim opiekować.

Pliki i wszystko zostawiam, gdy uporam się z problemami uruchomię go ponownie.

ZielonySoczek_eune_17_7_nozg.png

Opublikowano

Proszę dodać link do rejestracji, handlarze w img, raty serwera i coś więcej o serwerze.

Czas do 18.

Link do rejestracji jest ... Handlarze już są, serwer rat nie ma ( na start max lvl ), co byś chciał żeby więcej o nim napisał niż już jest?

Opublikowano

Wbije, wbije pograć dla beki bo mi sie nudzi a mały client to chwila pobierania xD

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Zapraszam do pobrania latki. Sa w niej nowe epiki ulepki itp https://mega.co.nz/#!BYAUiYJI!RbZ3MAiuj_HxyI_5ejo5Qz2pDm42BhC5z95Z-VPx2gQ

+ BS dzialajacy na serwie https://mega.co.nz/#!QVo0AKTA!cOrTeAJoeYnMvcgkhzZD2Q6CjgwmUCeE0aDEk_6qutA

8cb0a1096be1b.jpg

Wejdę, mam nadzieje, że nie pojawi się u nikogo navi. 

Navi nikt niema jest jeden gm.

Opublikowano

Wszystko fajnie wszystko pięknie. HA robi reset, ludzie wylogowują się przed, po zalogowaniu każdy ma miłą niespodziankę, eq zniknęło. 

Odpowiedzią administratora było "trzeba było wylogować się na czas", szkoda, że każdy to zrobił. 

Odradzam, wybonujecie eq, wydropicie ulepszacze, HA zrobi reset w celu dodania czegoś tam, wejdziecie na postać bez eq.

Stanowczo odradzam. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Wszystko fajnie wszystko pięknie. HA robi reset, ludzie wylogowują się przed, po zalogowaniu każdy ma miłą niespodziankę, eq zniknęło. 

Odpowiedzią administratora było "trzeba było wylogować się na czas", szkoda, że każdy to zrobił. 

Odradzam, wybonujecie eq, wydropicie ulepszacze, HA zrobi reset w celu dodania czegoś tam, wejdziecie na postać bez eq.

Stanowczo odradzam. 

1. Nie każdy ma miłą niespodziankę tylko dziwnym przypadkiem tylko Ty.

2. Moją odpowiedzią było "prosiłem o wylogowanie, jeżeli straciłeś eq nie zrobiłeś tego", a ty mi wpierasz ze zrobiłeś.

3. Jakoś ulepek nie straciłeś bo stałeś i je wyrzucałeś.

4. Nie dam każdemu eq kto mi powie że je stracił bo to głupie.

Ale bardzo dziękuje za odwiedzenie i ocenienie serwera.

Opublikowano

nie mozesz wrzucic tego na normalna strone ? z tego szajsu nie da sie pobrac clienta cofa ciagle albo sie zacina

Musisz zezwolić na zapisywanie plików na twój komputer, wtedy wszystko do 100% pójdzie. Pozdrawiam, Do modów to nie spam, tylko pomoc. Cześć.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Zapraszam do pobierania nowej łatki. Dzieki niej widzimy wszystkie epiki, nowa biżuterie, nowe ulepszacze, a także został naprawiony bug ze zbroją dla sury.

x

skanjpg_ewerrre.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zapraszam do pobierania nowej łatki. Dzieki niej widzimy wszystkie epiki, nowa biżuterie, nowe ulepszacze, a także został naprawiony bug ze zbroją dla sury.

x

skanjpg_ewerrre.jpg

dodaj scan, 1h

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...