Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał "EpicCraft" Na Youtube

landek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kanał EpicCraft powstał 2 lata temu, i przez ten czas uzbieraliśmy około 200 widzów.

Nasz kanał specializuje się w tworzeniu śmiesznych filmików z minecraft. (Tak tak.. wszędzie minecraft, wiemy.)

Chcielibyśmy się troszeczkę tutaj pod reklamować, nigdy nie prosiliśmy o reklamę, więc pora aby stworzyć własną, w końcu od tego są fora.

Może coś o kanale:

Kanał "EpicCraft" powstał na potrzeby nie istniejącego już serwera. Miał on nam służyć jako forma reklamy,wiadomości serwera.

W 2011 roku, gdy na ten czas VPS 2GB był zupełnie wystarczający by czerpać przyjemność z korzystania z niego.

Serwer był to FreeBuild, z działkami, mieliśmy wielu graczy, i dzięki nim zyskaliśmy ponad 200 widzów, było to dla nas wielkim osiągnięciem.

W 2012 roku założyliśmy kanał. Na początku było super, lecz z czasem serwer stracił graczy i oglądalność.

Pojawiło się wiele nowych,lepszych serwerów minecraft.

Teraz ja z moim kolegą "hGielo" postanowiliśmy wrócić do nagywania.

Co znajdziecie na naszym kanale ? :

Na naszym kanale możecie znaleść między innymi :

-Trudne sprawy Epic Craftu

Jest to seria w której, tworzymy śmieszne filmiki, jesteśmy kompletnymi amatorami, więc jakąkolwiek krytykę przyjmiemy z otwartymi ramionami,

aby wiedzieć co można jeszcze poprawić

Dziękuje za czytanie. A oto najnowszy odcinek dodany jeszcze przed chwilą :

https://www.youtube.com/watch?v=l9TRwCkMqNc

Jeżeli możecie, to proszę o komentarz, łapkę w górę i subskrypcje, Dzięki!

Opublikowano

Co do samego kanału to fajne filmiki mi się bardzo podobają lecz moglibyście robić je trochę dłuższe i robić je na zasadzie dnia jakiegoś podkładając jakieś głosy bawiąc się różnymi głosami wtedy o wiele fajnie by to wyszło ale to jest moje zdanie wy możecie mieć inne .

PS. po za tym fajny kanał polecam bardzo serdecznie :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Dziękuję za pozytywne opinie :)

@LamoK - Postaramy się w przyszłości coś dłuższego zrobić, na ten czas, próbujemy robić dosyć krótkie filmiki, czym rozwijamy swoje możliwości, Oraz nie chcemy robić za długich filmików które mogły by zacząć nudzić.

@Aberide - Jak mówiłem jesteśmy amatorami, postaramy się to zmienić.

Opublikowano

Nawet fajne. Chociaż ja osobiście nie przepadam za minecraftowymi YouTuberami :P

3709.jpg

IP: simple16.cubehost.pl
IP awaryjne: 185.38.249.9:5111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...