Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu CZechy to debile?

WeWrWq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kazdy moze miec gorszy dzien / gorsza gre. W dodatku sa gracze lepsi i gorsi, jak placzesz ze typ zabral ci mida i go przegral, pomysl ze w przeciwnym teamie tez ktos zabral mida, ale ten byl lepszy i wygral (ty bys oczywiscie wygral mida 1v3).
Swoja droga, nie wiem jak to jest ze te nasze polaki to zawsze wygrywaja swoja linie ale przegrywaja gry przez innych (najczesciej przez polaczkow, ale jaki temat by nie powstal to polacy zawsze wygrywaja w 99% przypadkach swoja linie).

Co sie stanie gdy dojdzie do gry z 10 polakami?

• kazdy wygra swoja linie :]
  • jeden bedzie mial 5/4 i powie ze zdominowal mida, przeciwny mid bedzie mial 3/5 i 2 csy wiecej, tez powie ze wygral linie bo farma
  • oba topy tez wygraja, tylko to wina junglera ze mam 2/5 bo poszedl 1 (do tego nie udany) gank od przeciwnika
  • na bocie kazdy zwali na supporta, a skoro oba adc grali 1v2 to oboje wygrali bo przeciez nie latwo jest zdominowac samemu 2 przeciwnikow
  • 10 min po meczu powstana minimum 3 tematy na temat polskich bobow "bo ja carruje ale team jest slaby..."

Rozwiazalem zagadke.

Opublikowano

Zabrali ci mida i płaczesz ? źle to aż tak oni nie grali, może ty się lepiej postaraj na innej lini.

To też jest chore gadanie

Bo ja mam 5/0 a gość z topa 0/5, to rusz dupsko albo zróbcie wjazd w 5 osób na topa :)+

I jak cię obgadują lub nas Polaków to miej wyjebane a będzie ci dane.

Wieżdzam na topa, robie kila, wyrównuje i c**j przegrana ponieważ ktoś pickuje kennena i nie ma dmga...

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Czechy to chyba gorsze od tych Greków , taki Czech w lobby napisze  : " pref supp " i bierze papierową morgane , którą nie umie grać.

Opublikowano

W obu grach debile zabrali mi mida i przegrali. Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego taki debil zabiera mida, potem go przegrywa i chce sie poddać? 

Jak można statika i pd w tym samym czasie budować ps. pd już nie modne , youmu lepsze.

czechy grecy to nooby a no i francuzi i hiszpanie

47990292595971448862.png

Opublikowano

nie oceniaj czechow po kilku graczach, to tak jakby ocenic austrie po conchicie wurst:D

A nawiasem, polakow najbardziej nie lubia na lolu

Opublikowano

Takie tam z normala, czech silver 5, yasuo, nie był mnie wstanie solo ujebać, potrzebował to tego 3 ziomków, mimo że miałem może z 500 hp. Twierdził potem że jestem retardem, kazał mi odinstalować lola, typ który nie mógł ujebać solo ledwie żywego unrankeda, pozdro dla PiskotCZEandPLno .

nie " potrzebował 3 ziomków " tylko " musiał zagrać zespołowo" bo jest to gra zespołowa, 5v5

Btw czesi nie Czechy

Każda narodowość ma jakąś patologie, im biedniejszy kraj tym więcej tego typu ludzi. Ja nie spotkałem się jeszcze z ani jednym czechem ( na pewno z wieloma grałem, ale nie przeprowadziłem z nimi ani jednej konwersacji, chyba że nie wiedziałem że to czech ). Pomyśl ilu jest polaków-debili

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...