Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu CZechy to debile?

WeWrWq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyśl ilu jest Polaków debili, czy Greków... każda narodowość ma swoich dobrych i złych przedstawicieli, jednakże muszę się zgodzić, że grałem do tej pory tylko z jednym dobrym Czechem,a reszta to zjeby były. Pamiętam też, że na normalu grałem z Grekiem z top 100 eune (z teamu endgame) i był całkiem dobry, ale i tak nie dorównywał tym z westa. Nie chcesz grać z Czechami, Grekami, Polakami to idź na west albo jesli ci ping nie przeszkadza to Na.

Opublikowano

Takie tam z normala, czech silver 5, yasuo, nie był mnie wstanie solo ujebać, potrzebował to tego 3 ziomków, mimo że miałem może z 500 hp. Twierdził potem że jestem retardem, kazał mi odinstalować lola, typ który nie mógł ujebać solo ledwie żywego unrankeda, pozdro dla PiskotCZEandPLno .

Opublikowano

Bo zanim polacy uzyskali swoją niecną opinie, to czesi mieli opinie idiotów flamerow ciot retardow unskillow itp itd. Stalo się to jakos w polowie sezonu 2.

Opublikowano

Bożenko, są przypadki. Przecież wszędzie są trolle.

Tak jak wyzywa się Polaków za cebulactwo, co słuszne, to i wciskają na Greków, Czechów czy Brazoli.

Takie tam z normala, czech silver 5, yasuo, nie był mnie wstanie solo ujebać, potrzebował to tego 3 ziomków, mimo że miałem może z 500 hp. Twierdził potem że jestem retardem, kazał mi odinstalować lola, typ który nie mógł ujebać solo ledwie żywego unrankeda, pozdro dla PiskotCZEandPLno .

Jak można takie posty pisać... Jakby każdy pisał, co na niego wciskali. Abo opisywanie sytuacji...

Każdy na to sra, nie wiem czy ludziom pomaga zakładając tematy bez sensu.

Trzeba mieć normalne podejście do gry, a nie się denerwować, wyzywać czy co, co robi duża część tego forum. Grasz z RANDOMAMI więc czego oczekujesz? Ktoś idzie afka, trudno, jak będziesz płakał nic Ci to nie da, jak będziesz pisał "report him" czy wszelakie takie rzeczy - też to nic nie da. 

Zachęcam grać rankingowe teamowe gry.

W dodatku, co to jest silver? Tam ludzie nie potrafią się nauczyć żadnych nowych rzeczy, dlatego tam się praktycznie każdą grę wygrywa.

Opublikowano

Wszedzie są debile obojetnie jaki kraj . W tej grze 40% społeczenstwa to debile :) Przez takich to az grać sie nie chce w ta gre juz

Opublikowano

Ja ostatnio mialem Czecha w enemy co spamowal mi " NOOB CHAMP MASTER B5 GAY REPORT MASTER FOR PICK MASTER "  Pozniej zaczal pisac po czesku, ale to byl jedyny taki przypadek. Inni czesi byli na prawde spoko tych co wczesniej spotykalem, jakas fajna muze podrzucali dogadac sie mozna bylo etc. No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Kazdy kraj ma dobrych i zlych przedstawicieli, osobiscie twierdze, ze to Grecja ma najwiecej tych bobow ktorzy nie umieja grac + FLAME FLAME FLAME. 

Regards.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Narzekamy na innych a sami lepsi nie jesteśmy prawdę mówiąc...

Niestety ale to działa w obie strony, bo Czesi nas pocisną my ich i tak w koło macieja.

A Rito? Rito ma to w dupie. :P

Opublikowano

W obu grach debile zabrali mi mida i przegrali. Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego taki debil zabiera mida, potem go przegrywa i chce sie poddać? 

Ale przecież jak ty bierzesz mida to zawsze wygrywasz.

To samo można powiedzieć o innych narodowościach :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Haha nie tylko CZesi są tak zje*ani :)

Ostatnio na rankedzie grałem przeciwko polaczkowi na midzie. Ja grałem kassadinem a on Ryze`m , było chyba 5/0 dla mnie a on miał 0/5 , potem po przegranej grze zaczął mnie wyzywać i życzyć mojej rodzinie raka, bo sam sfeedował a potem trollował . Nie kumam takich ludzi , dla nich powinien być perm ban - takie moje zdanie .  NA AJPIIIIIIIIIIIIIIIII !

Opublikowano

Uwierz mi, że wygrywam 9/10 midów :)

Nawiązując do tematu, wczoraj grałem z bardzo dużą ilością polaków i trafił się tylko jeden troll.

Mnie wciąż zastanawia jak takie g**** ma golda/platyne?

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Uwierz mi, że wygrywam 9/10 midów :)

Nawiązując do tematu, wczoraj grałem z bardzo dużą ilością polaków i trafił się tylko jeden troll.

Mnie wciąż zastanawia jak takie g**** ma golda/platyne?

Każdy wygrywa mida :D

Opublikowano

Oni tam mają lepiej niż u nas z tego co widzę, właśnie skończyłem mecz z Czechem ADC MF, który mi wpajał wartości mówiące o tym, że nie można robić barona xD cały mecz "no baron" "no baron"

Opublikowano

W każdej grze są debile i w każdym kraju, nie rozumiem takich płacz tematów. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Prawda jest taka że w każdym Kraju znajdzie się debil co strolluje grę bądź po prostu będzie kompletnym nie ogarem, w jednej nacji jest ich mniej w drugiej więcej, takie uroki Lol'a :P. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

W prawie każdej grze gram z czterema platynami i są izi, Lux wbija na mida i pada na 2 lvlu.

Do platyny zostało nie dużo, tylko 20 winów :D

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Bo to jebane pepiki, oni najbardziej flamią polaków, jak jakiś zjeb flami cie bo zrobiłeś coś po nie jego myśli albo nie dałeś rady uratować go z 2 końca mapy po czym wyskakuje ci z :polaks dat pl to możesz być w 80% pewien że to j****y pepik, po zapytaniu go skąd jest w 100% zamyka mordę bo mu k***a wstyd.

Kretek kretek ahoj

Opublikowano

W obu grach debile zabrali mi mida i przegrali. Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego taki debil zabiera mida, potem go przegrywa i chce sie poddać? 

Zabrali ci mida i płaczesz ? źle to aż tak oni nie grali, może ty się lepiej postaraj na innej lini.

To też jest chore gadanie

Bo ja mam 5/0 a gość z topa 0/5, to rusz dupsko albo zróbcie wjazd w 5 osób na topa :)+

I jak cię obgadują lub nas Polaków to miej wyjebane a będzie ci dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...