Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kayle jest nadal silna i wypada ją banować?

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Wiem że keyle dostała dość spore nerfy i chce się dowiedzieć czy nadal jest silna i będzie grana oraz czy opłaca się ją banować?

Opublikowano

Może na supporcie -.- Na mid/top potrzebuje sporego feedu. 

Moim zdaniem na supporcie ona mało robi...

Preferuje nią gre Mid nie potrzeba feedu,jak ktoś umie farmić i wie jak grać.

Co do nerfów to zbytnio nie wiem czy coś dostawała ale nadal jest silna...

Opublikowano

Nadal jest silna, nawet po tym nerfie. Jak wiesz co zbudować niszczysz grę. :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Grałem Nią rankeda na Hermeidingera, nie niszczył mnie, ale Kayle, jeśli nie zdobędzie first blooda lub nie będzie miała na starcie 3/0 i dobrego buildu nie ugra. Ciężko jej w late wyjść z czegokolwiek. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Grałem Nią rankeda na Hermeidingera, nie niszczył mnie, ale Kayle, jeśli nie zdobędzie first blooda lub nie będzie miała na starcie 3/0 i dobrego buildu nie ugra. Ciężko jej w late wyjść z czegokolwiek. 

Jak można pisać takie głupoty, typu: "jak nie złapiesz 2/3 killów w early to nic nie zrobisz", "jak nie złapiesz first blooda"

Takie głupoty, tylko na tym forum xD

Gra na mid oraz top niszczy wszystkie postacie

ale jest często banowana

Dokładnie, jest mocna.

W sumie jak się ma skilla to wszystko jest mocne.

Opublikowano

Musi się sporo na snowballować aby coś ugrać moim zdaniem. Grałem nią i nie jest tak luźno jak wcześniej. ;((

Opublikowano

Jak można pisać takie głupoty, typu: "jak nie złapiesz 2/3 killów w early to nic nie zrobisz", "jak nie złapiesz first blooda"

Takie głupoty, tylko na tym forum xD

Dałbyś radę wygrać, nie mając żadnych statów na koncie na enemy, który ma 15/0 i zdejmuje Ci skillshotem 3/4 hp? Kayle teraz jest taka, że musi dobrze ugrać na początku, te przeliczniki zrobiły z niej kalekę, ale wystarczy wiedzieć, jak nią grać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najbardziej op wkurwiająca postać w grze. Riot źle robi że ją wogóle nerfi, jej trzeba zmienić mechanike... Nerfy nic nie dają.

Jak grasz przeciwko kayle to w skrócie wygląda to tak:

Dostajesz 1 na morde > klepie cie hitami do końca e (min. pół hp zbija na coś takiego jak jest nienafeedowana).

W tym przypadku masz 2 wyjścia:

1. Ucieczka - ma sęs tylko, gdy masz "flasha" w skillu (ezreal, gragas, etc.) lub zdjęcie slowa + movment speed (evelyn, lucian)

2. Atakować ją - ma sęs tylko gdy masz większy DOT(damage over time) niż ona, a o to ciężko. Nie zadziała jak masz bursta (ahri, zed) zwyczjnie się zultuje i ma twoje dmg w dupie.

W skrócie, banować albo pickować i liczyć, że kiedyś zostanie zmieniona, tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...