Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO, rozglądanie się.

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak się "rozglądać" jak na tym filmiku? Tak hm.. gładko? Podoba mi się sterowanie(rozglądanie) tego gracza, tak gładziutko to robi.

Nie wiem jak to powiedzieć ale wiecie o co mi chodzi.. W tym filmiku też można to zauważyć:

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

stary, gładko tzn.? każdy sie porusza tak samo - może chodzi twoje fps (masz mało i twoja gra nie chodzi tak płynnie, zacina się)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tak jak kolega przede mną zauważył mam podobne zdanie tylko, że jego gra nie musi ścinać, ale widać różnice pomiędzy 60/70FPS a jak na filmiku 200/300FPS. Jeżeli wpakujesz dobrą grafikę i procesor do kompa to powinno też ci tak chodzić :)

Opublikowano

Tak jak kolega przede mną zauważył mam podobne zdanie tylko, że jego gra nie musi ścinać, ale widać różnice pomiędzy 60/70FPS a jak na filmiku 200/300FPS. Jeżeli wpakujesz dobrą grafikę i procesor do kompa to powinno też ci tak chodzić :)

Nie widać różnicy między 60, a 300 fps na zwykłym monitorze.

Po prostu typek już trochę gra i każdy obrót robi "na raz" - zawsze ma celownik tam, gdzie chce i nie musi już tego korygować, dlatego może ci się wydawać to takie płynne.

+ mają niską czułość myszy, przez co nie lata ona niepotrzebnie w górę i dół.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...