Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1200 zł

MinisterLes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym się was zapytać, ponieważ mam w planach kupno komputera do 1200 zł [ewentualnie do 1500 ale to tylko wyjątki]. Komputer ma być głównie przeznaczony do dynamicznych FPS'ów czyli mniej więcej BF 3-4 CS:GO [Najwięcej cs go będzie grane] oraz Fifa 14 [tak to nie fps ale będę w nią także pogrywał]. Zależy mi na jakości grania czyli w CS:GO chce aby grafika na medium miała około 100 fps. Nie wymagam dużo ale chce aby ten komputer także w przyszłości można będzie modernizować [dobra płyta główna]. Zależy mi na nowym kompie cena do 1500 zł. Zbieram kase na pracy w wakacje. Czekam na wasze wypowiedzi. Chciałem kupić kompa na allegro ale naczytałem się co i jak z tym jest więc nie kupuje, wole aby eksperci doradzili mi co i jak. Dzięki all za wypowiedzi i pozdrowionka.

EDIT : 

Głównie zależy mi aby procek i płyta główna była za przeproszeniem prze ch**em w tym zestawie a wymienne części będę mógł sobie w przyszłości dokupywać.

2d6v47n.png

Opublikowano

Cs : Go nie pójdzie na zintegrowanej z 100 fps. BF4 okej moge zapomnieć ale ten komp kupuje pod CS:GO więc ...

Do 1500 zł da się na pewno skleić zestaw z dobrymi fps'ami do cs:go. Bardzo podobne wymagania ma fifa więc w nią także pograć na luzie. Cena jak mówiłem do 1500zł jeszcze da rade, wyżej już nie da.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...