Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe miejsce blisko Thais

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik przedstawia dojście do dosyć skrytego miejsca, które znajduje się blisko Thais i o którego istnieniu wie bardzo mało osób. W tym miejscu można skillować lub schować się, gdy mam pk

;). Poradnik jest mojego autorstwa.

1. Udajemy się do wschodniego wyjścia z Thais. 32232499715356570260.jpg

2. Udajemy się na południowy-wschód i wchodzimy do dziury zamieszczonej na zdjeciu. 49445282617745141003.jpg

3. Następnie schodzimy do dziury znajdującej się po prawej stronie. 66371254093738175235.jpg

4. Następnie idziemy kilka kroków w prawo i schodzimy po drabinie. 53815196547778569334.jpg

5. Udajemy się na północny-zachód tak jak na zdjęciu i wchodzimy po drabinie. 79692374962934536425.jpg

6. Następnie ustawiamy się tak jak na zdjęciu (głową w stronę północy) i wpisujemy czar: exani hur "up bądź jeżeli nie mamy PACC kładziemy pod siebie trzy parcele, a kratkę na północ od nas koryto lub coś przez co nie moglibyśmy przejść i po prostu klikamy strzałkę do góry. 09821823421256380311.jpg7. Zostaniemy przeniesieni na wyższy poziom, gdzie znajduje się kilka trolli championów. Miejsce dobre do skillowania bądź ucieczki przed pk lub zgubienia pk. 83463494434882896956.jpg

Opublikowano

Miejsce istniejące od niedawna ale też się zdziwiłem, jak 1 raz sie dowiedziałem, że takie coś istnieje, dobre miejsce do przeczekania "pk" skulla itd.

Opublikowano

Miejsce istniejące od niedawna ale też się zdziwiłem, jak 1 raz sie dowiedziałem, że takie coś istnieje, dobre miejsce do przeczekania "pk" skulla itd.

Te miejsce istnieje co najmniej od Tibii 8.0, gdy kolega pokazał mi je pierwszy raz.

Opublikowano

można tam skillować (chodzi o to, czy respią się wystarczająco szybko moby, oraz czy jest ich 2+)?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

można tam skillować (chodzi o to, czy respią się wystarczająco szybko moby, oraz czy jest ich 2+)?

Ta, respi się tam około 4-6 troli championów, ale polecam na mc monka przyzwać jak już coś.

Opublikowano

Tyle razy co tam mój bot latał, a czasami nawet sam expił i takie miejsce przegapiłem D:

Sam to znalazłeś? x-ray? ;d

Niee, kolega mi je dawno temu pokazał :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...