Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać będzie dobra dla początkującego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic szczególnego nie wyłapałeś, Licytator raczej jest tylko potrzebny do talii Łotra, która jest bardzo droga. Kim grać? Jako, że jesteś początkującym polecam właśnie Maga - najłatwiej się nauczyć grać Magiem w HSa. Zajrzyj także do poradnika dla początkujących mojego autorstwa, link w sygnaturze.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Nic szczególnego nie wyłapałeś, Licytator raczej jest tylko potrzebny do talii Łotra, która jest bardzo droga. Kim grać? Jako, że jesteś początkującym polecam właśnie Maga - najłatwiej się nauczyć grać Magiem w HSa. Zajrzyj także do poradnika dla początkujących mojego autorstwa, link w sygnaturze.

Odblokowanie wszystkich postaci jest trudne, za cholere nie umiem wygrać z 2 bohaterami, w dodaktu ten paladyn co leczy + dodatkowe obrażenia ^_^

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Odblokowanie wszystkich postaci jest trudne, za cholere nie umiem wygrać z 2 bohaterami, w dodaktu ten paladyn co leczy + dodatkowe obrażenia ^_^

Trening czyni mistrza ;), te boty to pikuś w porównaniu z późniejszymi rankedami. Tak jak mówiłem, graj Magiem na początek, najłatwiej nim się uczy technik i zasad gry w HSa.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Polecam odblokować wszystkich bohaterów i wbić każdym 10lvl, do tego czasu zobaczysz kim ci się najlepiej gra. Co do kart, to wraz z czasem i szczęściem będziesz miał coraz lepsze. To tylko kwestia czasu.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Z podstawowymi o.0 tak w ogóle auctioner dobry jest też dla maga :D Spróbuj pograć paladynem, prosty, denerwujący i masz 2 karty przydatne dla niego + owl, który przydatny jest wszędzie :D

EDIT.

do palka protektor argentu, pirat i sowa bo zauważyłem że po polsku.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Dobre karty to zlote karty!;D

Graj druidem jak na start dostaniesz karte ktora za 3 many leczy 8 hp jestes prawie ustawiony jak przeciwnik nie mysli.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dobre karty to zlote karty!;D

Graj druidem jak na start dostaniesz karte ktora za 3 many leczy 8 hp jestes prawie ustawiony jak przeciwnik nie mysli.

Złote kart od zwykłych różnią się tylko wyglądem, nic więcej nie dają. Karta za 3, która leczy 8 hp nie jest grana w żadnych deckach, nic specjalnego.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...