Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań odnośnie PL'a.

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie gralem w metina ( jakies 2 miesiace) dla mnie to najwieksza przerwa z PL :D

Mam pare pytan.

1. Jak z cenami na Samosie/Etolinie? Poszly w dol od maja, czy w gore?

2. Majac ok. 1kkk na samosie, 700kk na etolinie dam rade zrobic jakies fajne eq na 35lvl ( samos)?

3. Czy da rade wymienic yangi na etolinie za yangii na samosie?

4. Oplaca sie wracac w ogole?

5. Boty ( to znaczy kamer mod) nadal dziala fajnie?

6. Czy GM'owie sa nadal tak pilni jak na poczatku fuzji, czy teraz coraz bardziej maja wyje*ane?

Tyle :)

Za pomoc nagradzam lajkami :P

Opublikowano

Dawno nie gralem w metina ( jakies 2 miesiace) dla mnie to najwieksza przerwa z PL :D

Mam pare pytan.

1. Jak z cenami na Samosie/Etolinie? Poszly w dol od maja, czy w gore?

2. Majac ok. 1kkk na samosie, 700kk na etolinie dam rade zrobic jakies fajne eq na 35lvl ( samos)?

3. Czy da rade wymienic yangi na etolinie za yangii na samosie?

6. Czy GM'owie sa nadal tak pilni jak na poczatku fuzji, czy teraz coraz bardziej maja wyje*ane?

1. Tzn. ceny czego?

2. Rozumiem, że te 700 kk wymienisz na yangi na Samosie?? Tak, zrobisz dosyć ciekawe eq.

3. Da radę :D

4. Zawsze się opłacało.

5. Tak.

6. Na Samosie w miarę pilnują, na TBD mają wy*****e ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Chodzi o cene przedmiotow.

Z tego co pamietam, wtedy np. malze chodzily 4kk, teraz ile?

perly jak stoja?

smierta + 9 z kd + 3/4 takie srednie bony tez ile warta>

Opublikowano

Chodzi o cene przedmiotow.

Z tego co pamietam, wtedy np. malze chodzily 4kk, teraz ile?

perly jak stoja?

smierta + 9 z kd + 3/4 takie srednie bony tez ile warta>

Nie wiem po co takie tematy, mamy ci napisać specjalne zaproszenie żebyś poszedł tam grać? Wejdź do gry i zobacz jakie są ceny itp.

Opublikowano

Nie wiem po co takie tematy, mamy ci napisać specjalne zaproszenie żebyś poszedł tam grać? Wejdź do gry i zobacz jakie są ceny itp.

Ja np. go rozumiem :D Po co ma ściągać metina jak lepiej się kogoś zapytać i mieć pewność, że go zaraz nie usunie.

@Taką śmierte za 300/400 kk wychaczysz ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

No nie wiem czy na tbd mają wyjebane, bo dziś podczas expienia buffa dostałem perma za używanie pelek, za szybsze poruszanie się i atakowanie i cały czas byłem przy kompie, więc radze ostrożnie używać cheatów ;-)

Opublikowano

Po to jest te forum, poza tym mialem formata. Chcialbym dodac ze zostajesz zreportowany z powodu "offtopic".

No nie wiem czy na tbd mają wyjebane, bo dziś podczas expienia buffa dostałem perma za używanie pelek, za szybsze poruszanie się i atakowanie i cały czas byłem przy kompie, więc radze ostrożnie używać cheatów ;-)

Ty rowniez.

Co do tematu to do zamkniecia, jak mi sie skonczy pd w lol'u to sciagne metina i troche pogram :)

Opublikowano

4. najlepiej zagraj na najnowszym serwerze, czyli tbd

5. działa

6. specjalnie nie sprawdzają ale jak już złapią to banują

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam pare pytan.

1. Jak z cenami na Samosie/Etolinie? Poszly w dol od maja, czy w gore? Takie same :)

2. Majac ok. 1kkk na samosie, 700kk na etolinie dam rade zrobic jakies fajne eq na 35lvl ( samos)? No pewnie, że tak :)

3. Czy da rade wymienic yangi na etolinie za yangii na samosie? Oczywiście, że tak. Nie widzę żadnego problemu :D

4. Oplaca sie wracac w ogole? Teraz jest na pewno lepiej niż przed fuzją, więc możesz grać śmiało :)

5. Boty ( to znaczy kamer mod) nadal dziala fajnie? Działa

6. Czy GM'owie sa nadal tak pilni jak na poczatku fuzji, czy teraz coraz bardziej maja wyje*ane? Pracują na dobrym poziomie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...