Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fleppy Avatar Maker

Natheos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to się chyba nigdy nie nauczysz.   <_<  Co do strony. Tło na gorszę a prócz tej zmiany to nic innego nie wiedzę. 

Wcześniejsze tło to był tylko sam gradient.

Opublikowano

Co teraz co chwilę będziesz się chwalił zmienionym tłem? ( nawet idiota to potrafi ) 

Nie k***a mądra głowo, szukam idealnego aby znaleźć jakieś na stałe. Masz z tym problem?

Tło  już dobrałem teraz robię inne kolory fryzur.

Opublikowano

Teraz lepiej?

Trochę może i tak .  o.O 

Nie k***a mądra głowo, szukam idealnego aby znaleźć jakieś na stałe. Masz z tym problem?

Tło  już dobrałem teraz robię inne kolory fryzur.

Uhuhu. Jaki bulwers.  xD To jest Twój największy problem. Nie potrafisz odnosić się z szacunkiem do ludzi. A ludzie będą Cie prowokować i hejtować prze to co odjebałeś wcześniej. Jesteś po prostu spalony już na starcie.  :)

Opublikowano

Trochę może i tak .  o.O 

Uhuhu. Jaki bulwers.  xD To jest Twój największy problem. Nie potrafisz odnosić się z szacunkiem do ludzi. A ludzie będą Cie prowokować i hejtować prze to co odjebałeś wcześniej. Jesteś po prostu spalony już na starcie.  :)

Ja się tak unoszę, jak ktoś się zachowuje jak typowy gimbus, trolluje (mimo iż ja to wcześniej robiłem ;x), wyzywa że jestem c*****y, nic nie potrafię zrobić

a sam siedzi przed monitorem, gra w lola i je czipsy. 

Wiem, jestem dziwnym typem człowieka, wiem jestem pierdolnięty, wiem powinienem mieć perma na ip ale na całe szczęście mam zmienne IP :D

Ale proszę was i zarazem przepraszam, oceniajcie w tym temacie stronę, a nie mnie :)

//Staram się jak najbardziej mogę, czytam wszystkie wasze posty i biorę je do serca.

Dodałem obrazek "bez brody", dodałem nowe włosy (narazie kilka), dodałem już ikonkę z możliwością wyboru ubrań.

Narazie jest tam tylko jedno ubranie, ale niedługo będzie więcej :)

//DODAŁEM NOWĄ KOSZULKĘ :)

Opublikowano
  1. Kolory włosów, oczy, oczu, koszulki (skoro już się w to bawisz)
  2. Spolszcz stronę
  3. Więcej opcji do oczu, uszów
  4. Zatrudnij grafika bo nikt za darmo nie będzie zapierdalał.

Zrobisz te 4 punkty to będzie już lepiej :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ja się tak unoszę, jak ktoś się zachowuje jak typowy gimbus, trolluje (mimo iż ja to wcześniej robiłem ;x), wyzywa że jestem c*****y, nic nie potrafię zrobić

a sam siedzi przed monitorem, gra w lola i je czipsy. 

Wiem, jestem dziwnym typem człowieka, wiem jestem pierdolnięty, wiem powinienem mieć perma na ip ale na całe szczęście mam zmienne IP :D

Ale proszę was i zarazem przepraszam, oceniajcie w tym temacie stronę, a nie mnie :)

//Staram się jak najbardziej mogę, czytam wszystkie wasze posty i biorę je do serca.

Dodałem obrazek "bez brody", dodałem nowe włosy (narazie kilka), dodałem już ikonkę z możliwością wyboru ubrań.

Narazie jest tam tylko jedno ubranie, ale niedługo będzie więcej :)

//DODAŁEM NOWĄ KOSZULKĘ :)

Kogo nazywasz "Typowym gimbusem" ? ja nikogo nie krytykuje jeśli nie mam do tego podstawy, ale jeśli stać cię tylko na zmienienie tła czy dodanie nowych grafik to za wiele nie potrafisz i nie ma co oceniać. 

Opublikowano

Kogo nazywasz "Typowym gimbusem" ? ja nikogo nie krytykuje jeśli nie mam do tego podstawy, ale jeśli stać cię tylko na zmienienie tła czy dodanie nowych grafik to za wiele nie potrafisz i nie ma co oceniać. 

Przepraszam że Ciebie tak nazwałem, kolego.

Poprostu szukałem odpowiedniego tła na stronę i chciałem abyście mi powiedzieli czy pasuje.

Opublikowano

Przypadkiem nie zajomałeś zkumekowi pattern?

zkumeku.nl 

Nie chciałbym nic mówić, ale to jest pattern DARMOWY z internetu :)

Opublikowano

Nie chciał bym nic mówić, ale jesteś już troszkę żałosny ;)

206901404595159253717.jpg

Chyba trudne życie masz skoro tyle agresji w co drugim poście wylewasz. Obrażasz użytkowników a tak naprawdę pewnie sam jesteś grubaskiem który ma się za nie wiadomo kogo gdy siedzi przy klawiaturze. 

Każdy pisze że jesteś c*****y bo po prostu tak jest. Jeżeli coś potrafisz to bierz się za swój projekt. Zmiany które wprowadzasz (nowe tło - WOW!!) są na poziomie amatorskim.

Życzę powodzenia w rozwijaniu tego skryptu na który nawet licencji nie masz.

A jeżeli chcesz negować moją opinię to zapraszam na PW. Podam Ci skype i tam spokojnie porozmawiamy ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pracujesz nad tym projektem jeszcze ? :) bo jak widze to ładny skrypt lecz nic w nim nie zrobiłeś :/

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Pracujesz nad tym projektem jeszcze ? :) bo jak widze to ładny skrypt lecz nic w nim nie zrobiłeś :/

Juz od dawna nad tym nie pracuje. Z każdym jego "projektem". Pobrał jakiś skrypt, zmienił logo, tło no i na tym koniec. :)
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...