Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją gry

rube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś restartować kompa ewentualnie zamykać proces z LCkiem i jeszcze raz odpalać? U mnie czasem programy się nie uruchamiają jeśli przez dłuższy czas nie wyłączam lapka. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

proces pojawia sie na 1sec a potem znika jakby sie wylaczal i nie mam na niego wpływu. sproboje przeciścic kompa CCleanerem i dam edit

@ Edit przeanalizowałem i usunalem , naprawilem rejestr i dalej nic :( jakieś pomysły

Opublikowano

Może antywirus Ci blokuje? Spróbuj z wyłączonym to zrobić. To chyba jedyny pomysł, jaki przychodzi mi do głowy na obecną chwilę.

Edit:

Wyłącz firewall

zSCFQrN.png

Opublikowano

moment sprawdzam

@Edit wyłączyłem antyvirusa i zaporę ( jeśli o to chodziło z firewallem) i dalej nic

jeszcze jakieś opcje?

Opublikowano

A czy mogłby ktoś wstawić już zainstalowaną grę (nie musi być zaktualizowana)? Bele nie z chomikuj

Opublikowano

Właśnie przedchwilą miałem ten sam problem. Włączyłem, 2 minuty później patrzę - dalej się nie włączyło :O No to "włączyłem" jeszcze 5 razy potem 1 raz  jako administrator i wszystkie naraz się włączyły xD

Opublikowano

Spróbuj przez Revo Uninstaller Pro zainstalować. 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...