Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tab na serwer Survival+Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wam przedstawic tab ktory dopracowujemy ciagle z nasza ekipa na nasz serwer ktory nie dlugo wystartuje.Mozecie powiedziec co mozna dodac jeszcze?

post-1153886-0-20166300-1404597341.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmienić ustawienie na takiej:
top Graczy     Informacje     Top gildie

bo tak ujowo wyglada;)

tyle odemnie:D

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

i te gildie przeniusłbym ten na środkowe miejsce czy tam kolumne 

estetycznie by to wyglądało:)

i moze zamiast tego czerwonego taki niebieski kolor??:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Dziekuje bardzo za takie pozytywne wypowiedzi,motywuje to nasza ekipe do kolejnych staran co do tabu ;).Serwer bedzie na pewno dobrze dopracowany tak jak tab

Opublikowano

Dodać to morzesz usunoc Tirexa plugin dodac autora i sie bawić dobrze

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Opublikowano

Techno MultiSamcio jest w naszej ekipie i to nie ja ;x
@1361622928-U485574.pngNeutralnyHack gildie nie sa Tirexa moge ci na pw wyslac kawalek kodu tabu albo gildii (Ktore to juz konto DarkIwanek ? Te gildie Tirexa sa chu** mamy lepsze z tabem do ktorego dodamy wiecej rzeczy na taba takie jak Cuboid: ile na ile,Sojusze,Liczba czlonkow itp.)

Opublikowano

Techno MultiSamcio jest w naszej ekipie i to nie ja ;x

@1361622928-U485574.pngNeutralnyHack gildie nie sa Tirexa moge ci na pw wyslac kawalek kodu tabu albo gildii (Ktore to juz konto DarkIwanek ? Te gildie Tirexa sa chu** mamy lepsze z tabem do ktorego dodamy wiecej rzeczy na taba takie jak Cuboid: ile na ile,Sojusze,Liczba czlonkow itp.)

hah, obrażasz moje gildie ich pierwszą wersje, która została wydana. Lepiej zajrzyj do tematu gwardzisty i na jego profil i powiedz to samo...

Na ch""j mam dodawać milion zmiennych ? Mi się, aż tak nie nudzi..

Opublikowano

@DemomanHACK On the gildie dal dla beki bo i tak byly przerobione xcrafters twoje gildie sa denne i zbugowane + Malo opcji jak bedzie odslona naszego serwa to zobaczysz ze to nie sa twoje gildie i tab bedzie zupelnie inny narazie to jest wzorowane na innych tabach ;) + Jest teraz malo opcji.A i thx za refowanie tematu przyda sie. 

Opublikowano

@DemomanHACK On the gildie dal dla beki bo i tak byly przerobione xcrafters twoje gildie sa denne i zbugowane + Malo opcji jak bedzie odslona naszego serwa to zobaczysz ze to nie sa twoje gildie i tab bedzie zupelnie inny narazie to jest wzorowane na innych tabach ;) + Jest teraz malo opcji.A i thx za refowanie tematu przyda sie. 

Gdyby to była prezentacja to bym ci nie odświeżał. Jak nie potrafisz ich używać. Nie masz tabelek do MySQLa to będą pobugowane. Ta wersja pluginu jeszcze była jak serwer nie wystartował. To było ponad tydzień przed startem. I ty mi się dziwisz, że zbugowane gildie. Usunałem wgl. config tego mojego taba... I mam nieskończoną ilość funkcji na tabie. Byś zobaczył jak się teraz rozwinął plg. <3

Opublikowano

@DemomanHACK Tabelki dopisalem sobie sam nie wierzysz napisz do mnie na pw na skype wysle ci je.Nie bede urzywal twoich "CH***** gildi" poniewaz sa tak strasznie napisane ze dziecko z autyzmem lepiej by to napisalo,nie obchodzi mnie twoj serwer nie musisz wypisywac jaki to on nie jest ch**** zaraz wstawie update z nieskonczonoscia iloscia funkcjii na tabie bo wlasnie to dopisalimy ;*.Tyle w temacie

Opublikowano

Zmień kolor z &c&l na &9. Myślę, że będzie to estetycznej wyglądało.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Tab wygląda spoko mam tylko jedno pytanie czy jest on pisany na podstawie Scoreboarda? czyli korzysta z graczy Offline? i dodaje do Scorboarda?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Musi korzystac z fakeplayerow, bo inaczej bys nic widzial. Obstawiam ze wysylanie pakietow bd ujnie zrobine i przy fali graczybwszystko szlak trafi :3

Opublikowano

Fajny Tab ;), zmienił bym ten kolory, pisałeś że dasz update ale go brak :/ 

Tak ogólnie to fajna rzecz.

Z niecierpliwością czekam na start ;-)

Pozdrawiam, i życzę miłej pracy ;-)

To ja typ niepokorny ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...