Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego skryptu Wam brakuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tworzę ten temat z myślą dla osób, którzy używają pluginu Skript i brakuje im czegoś czego nie umieją np. sami napisać. Jeżeli chciałbyś bym wykonał Ci jakiś skrypt napisz tutaj dokładny opis, pokaż skrypt za pomocą screena lub podaj IP, np. na PW i powiedz o co konkretnie chodzi. Za każdą sensowną odpowiedź daję like :)

UWAGA! Za każdą odpowiedź typu "Kolejny skrypter się znalazł" lub "Sam umiem napisać" zgłoszę post, gdyż nie jest on sensowny w tym temacie. Ja chcę pomóc a nie pokazać, że coś umiem :)

Pozdrawiam,

19Adam97

Opublikowano

Skrypt na Event! Możesz napisac? Jeśli tak to napiszę na pw co i jak ;)

PS co z tym sk na liste online

@19Adam97

@1361622928-U485574.pngcEeZzAaRiuSz - Drogi cEeZzAaRiuSzu, skrypt na listę już jest napisany, ale ze względów moich wcześniejszych tematów nie wiem czy go udostępniać (zaraz linki etc będą jako posty). Skrypt na event? Pisz na PW, zaraz się ogarnie :)
Opublikowano

gildie napisz.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Cześć!

Ja bym bardzo potrzebował skryptu na top 10 graczy :)

Myślę że to będzie dobry pomysł i dużo ludzi go wykorzysta!

Pozdrawiam MisterCrisu

Opublikowano

Cześć!

Ja bym bardzo potrzebował skryptu na top 10 graczy :)

Myślę że to będzie dobry pomysł i dużo ludzi go wykorzysta!

Pozdrawiam MisterCrisu

@MisterCrisu - TOP 10 Graczy, ale czego konkretniej ;)

Napisz Skrypt na Klasy np. Klikajac diament dostajesz to i to i ci ten diament znika itp...

@Garnizon - Mógłbyś coś więcej napisać?

gildie napisz.

@1361622928-U485574.png_xer0s - jest od groma gildii :) A ja juz swoje mam tylko nie daje DL :P

PS: Co sądzicie o sklepie za kille? Coś na wzór tego:

y5i7g9.jpgcrz0cm.jpggqknsi.jpg
Opublikowano

@MisterCrisu - TOP 10 Graczy, ale czego konkretniej ;)

@Garnizon - Mógłbyś coś więcej napisać?

@1361622928-U485574.png_xer0s - jest od groma gildii :) A ja juz swoje mam tylko nie daje DL :P

PS: Co sądzicie o sklepie za kille? Coś na wzór tego:

103011404447317603470.jpg328311404447317603470.jpg269821404447317603470.jpg

WOWWWWWWWWW, bardzo fajny wprost zajebisty skrypt Widze :D Zrob taki sklepik i oczywiscie taki sam np. Zelazny miecz to sklep dla graczy a diaxowy to sklep dla vipow.  I nie przesadzaj z itemkami w SKLEPIE tylko niech gracz ma 10 do kupienia i Vip tez z 10 mam nadzieje ze dasz rade

Opublikowano

@19Adam97 Skrypt w którym po wpisaniu np /ranking wyświetla nam top10 graczy na serwerze.

Punkty , Kille , Dedy , KDR

Np :

1. Nazwa Gracza : 19Adam97    Punktów : 1330 Fragi : 10 Zgony : 2 KDR :  8

2. Nazwa Gracza :  MisterCrisu  Punktów : 1200 Fragi : 2   Zgony : 3 KDR : -1

I tak dalej :)

Opublikowano

Stwórz ten skrypt na sklep co pokazałeś + dodaj support np.multiverse . Chodzi mi o, to aby skrypt działał w konkretnym świecie.

Opublikowano

@19Adam97 Skrypt w którym po wpisaniu np /ranking wyświetla nam top10 graczy na serwerze.[/size]

Punkty , Kille , Dedy , KDR[/size]

Np :[/size]

1. Nazwa Gracza : [/size]19Adam97    Punktów : 1330 Fragi : 10 Zgony : 2 KDR :  8[/size]

2. Nazwa Gracza :  MisterCrisu  Punktów : 1200 Fragi : 2   Zgony : 3 KDR : -1[/size]

@MisterCrisu -

alkhu7.jpg

Niestety, przyznam się bez bicia KDR nie potrafię zrobić, próbowałem, jakby nie był KDR w TOP10 tylko normalnie to by było proste, w TOP10 nie umiem.

Oto Ci chodziło?

Stwórz ten skrypt na sklep co pokazałeś + dodaj support np.multiverse . Chodzi mi o, to aby skrypt działał w konkretnym świecie.

@DomT2000 - Wystarczy, że dodasz if player's world is "NAZWA SWIATA" i masz w wybranym świecie wybrane "coś" :)

Racja Stworz/Udostepnij Ten Skrypt na Sklep napewno sie przyda na nie 1 serwerze !

@Garnizon - Aktualnie jeszcze go nie skończyłem, ale jak znam życie to zaraz każdy będzie sobie go przywłaszczał, a to nie jest chwila napisanie tego, bo trzeba jeszcze pokombinować by działało na kliknięcie.

Aktualnie wygląda to tak:

583821404494729603470.jpg

Nie ma jeszcze działania jak się kliknie ;)

Ja też jestem za tym żebyś napisał ten skrypt na sklep. Na serwerach pvp będzie w sam raz.

@PGS - Look co napisałem do kolegi wyżej :)
Opublikowano

Punkty , Kille , Dedy , KDR[/size]

Np :[/size]

1. Nazwa Gracza : [/size]19Adam97    Punktów : 1330 Fragi : 10 Zgony : 2 KDR :  8[/size]

2. Nazwa Gracza :  MisterCrisu  Punktów : 1200 Fragi : 2   Zgony : 3 KDR : -1[/size]

@MisterCrisu -

185941404494814603470.jpg

Niestety, przyznam się bez bicia KDR nie potrafię zrobić, próbowałem, jakby nie był KDR w TOP10 tylko normalnie to by było proste, w TOP10 nie umiem.

Oto Ci chodziło?

@DomT2000 - Wystarczy, że dodasz if player's world is "NAZWA SWIATA" i masz w wybranym świecie wybrane "coś" :)

@Garnizon - Aktualnie jeszcze go nie skończyłem, ale jak znam życie to zaraz każdy będzie sobie go przywłaszczał, a to nie jest chwila napisanie tego, bo trzeba jeszcze pokombinować by działało na kliknięcie.

Aktualnie wygląda to tak:

583821404494729603470.jpg

Nie ma jeszcze działania jak się kliknie ;)

@PGS - Look co napisałem do kolegi wyżej :)

Tak oto chodziło :) 

Opublikowano

O wiem !

Możesz zrobić skrypt na losową skrzynkę, która daje ity np.kilof z eff 7 i wymaga też itemu o nazwie &4&lKlucz. Gdy klikamy na nią to losuje nam item i zabiera kluczm lecz aby wszystko działało to skrzynka musi mieć nazwe &6&lMagiczna skrzynka a klucz &4&lKlucz. Klucz mógłby być pod ten przycisk na linkę.

Opublikowano

O wiem !

Możesz zrobić skrypt na losową skrzynkę, która daje ity np.kilof z eff 7 i wymaga też itemu o nazwie &4&lKlucz. Gdy klikamy na nią to losuje nam item i zabiera kluczm lecz aby wszystko działało to skrzynka musi mieć nazwe &6&lMagiczna skrzynka a klucz &4&lKlucz. Klucz mógłby być pod ten przycisk na linkę.

@DomT2000 - Jest na to plugin, napisany przez Huga bodajże.
Opublikowano

Mam pytanie czy skrypt na sklep Za Kille bedzie udostepniony na twoim fanpage ?

Aktualnie nie mam takich zamiarów, dodatkowo jest przy nim jeszcze sporo pracy. Nie chcę obiecywać teraz, że będzie, zobaczymy jak się potoczą sprawy tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...