Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarBeta V1.0

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny cheat, mysle ze lepszy.

Jest to beta hacka, alfa za nami.

Do rzeczy.

Instrukcja:

1. Skopiuj dll. do C;\, asi do wolfteama, base exe tez do wolfteama
  2. Otworz Launcher (przez administratora)
  3. Po tym jak pokaze sie wolfteam i hack nie dolaczaj do servera
  4. Otworz base.exe (przez administratora)
  5. Zaznacz cheaty jakie chcesz miec aktywne przed dolaczeniem do servera.
  6. Daj plusika ;)

Download Link

Nie widze zainsteresowania.
https://www.virustotal.com/tr/file/xxx

Aha i jeszcze jedno, musicie miec zainstalowany Microsoft Visual c++ 2010

@Edit - Do zamkniecia.

Opublikowano

U mnie wszystko dziala, Daliscie plik asi do folderu z wolfteamem, a dll do dysku C? (chyba ze wolfteam jest zainstalowany np na E) Jak pokaze sie cheat otwieracie Base.exe przez admina, wybieracie cheaty i wbijacie do serva.

Opublikowano

mam wolfteama na E i wrzucilem dll do E (nigdzie wiecej) i asi i base do wolfteama

wlaczam wolfteama przez admina pokazuje mi sie maly kwadracik klikam ok (niema innej opcjii) wlaczam base przez admina nic sie nie pokazuje tylko czarny kwadrat w rogu, poczym wchodze do gry i nic nie widac, nie wiem czy mam cos kliknac, ale no cóż co robie zle?

Opublikowano

Mam pytanie co do nazw - ghosthack(co robi), wolfball(co robi), antiapex(co robi), bahama(jak działa), mode(i jego podpunkty), walldashgl(co ma w sobie), maphack(i jego podpunkty) oraz czy was też wywala po każdej grze?

Opublikowano

Wolfa mam na dysku D to tam wrzucam plik DLL a do wolfa ASI i BASE ? 
Gdy tak robie to wyskakuje mi małe okienko ; DLL Not Loaded WTF ?

Opublikowano

Mam pytanie co do nazw - ghosthack(co robi), wolfball(co robi), antiapex(co robi), bahama(jak działa), mode(i jego podpunkty), walldashgl(co ma w sobie), maphack(i jego podpunkty) oraz czy was też wywala po każdej grze?

ghost hack to inny cheat, wolfball to nieskonczone kule wolfa SE, anti apex - anty kick za cheaty, bahama to wilk na polowaniu, mode to tryb, walldash nie dziala, maphack to podmiana mapy np tak jak na filmiku z labolatorium na strefe smierci, wywala tylko wtedy gdy masz napakowane full cheatow, jezeli masz tylko inv hack, inf ammo, green room, anti apex, Wolf hack i wolf ability nie wywali. Pamietajcie ze to beta hacka...

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...