Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban Metin2 Pl...

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z 'ban'ami i całą procedurą wokół nich'

Na jakiej podstawie osoba może dostać bana (chodzi mi o pickupbota)

Sam SS wystarczy do oskarżenia kogoś (i ew. zbanowanie przez GM'a) czy muszą być spełnione jakieś inne warunki??

Ogólnie chodzi o to, że jeżeli ktoś ma SS innej osoby używającej autopick'upa to czy może tej drugiej zagrażać teoretycznie i praktycznie banan? :mellow:

Może trochę zawile napisałem, ale może ktoś zrozumie moje bazgroły i rzetelnie odpowie.

Dzięki :rolleyes:

Opublikowano

Szczerze chyba nie da się udowodnić im że ktoś używa autopick'upa

I jeżeli komuś grozisz że dostanie bana i on zrobi SS to ty możesz za to beknąć :) Wiec uważaj co piszesz :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem ? Daj 5 lub +

Opublikowano

Udowodnie ze ktos ma autopickup jest wrecz jak szukanie igly w stogu siana. Chyba ze ktos podejdzie do ciebie i zrzuci specjalnie jakis smiec ale to raczej marne szanse ze tak ktos zrobi. To wtedy bys musial stac przy kowalu 24h i nic nie pisac to moze by sie polapali xD.

Up@: Nie zauwazylem ze chodzi ci o sytuacje odwrotna. To wtedy gdy ktos ci tak grozi musial by przy tobie stac i cie obserwowac 24h albo nagrac demko ale watpie czy to by pomoglo jak bys dobrze udawal ze nie masz autopickupa.

Sam SS wystarczy do oskarżenia kogoś (i ew. zbanowanie przez GM'a) czy muszą być spełnione jakieś inne warunki??

Raczej watpie czy przez SS bys lub czy by ktos to tobie udowodnil. Warunki no nie wiem... chyba demko jak dobrze mi sie zdaje. Z reszta od czego jest regulamin metin2 ;).

Down@ Wlasnie to mialem na mysli jak dobrze udajesz to nie wpadniesz.

2xDown@ Niestety

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

podobno można wejść na IRC i powiedzieć GM żeby przyszedł i to sprawdził ...

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Kiedyś była afera na forum bo GM'owie wogule nie banowali za to. Teraz wyłącznie możesz powiedzieć GM'owi żeby sprawdził gracza x.

userbar03.png
Opublikowano

Jeśli napiszesz na IRC i GM przyjdzie sprawdzic to możesz złapać bana..ale..jest jedno ale: IRC jest zamknięte ^^

Róbta co chceta team m2pl ma na Was położone o.0

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Wystarczy podać nick jak ma hacki i będzie obserwowany. A jeżeli Cie wyzywał itp to SS wystarczy

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Robiłem ssy kolesiowi podającego sie za GM a oni żądali ode mnie ID jego konta ?! I co jeszcze może miałbym załatwić? Czy tu kiedyś bedzie porządek?!

Opublikowano

GM mają to w głębokim powazaniu ja jeździłem z Auto Pick up'em sh mh

i jeszcze bana nie mam :) pozdro

@offtop- prawdopodobnie robią hackshield w metin2.pl i bedzie tak jak na metin2.us polowa cheatow zginie...

Opublikowano

Zgadzam się z bobu . Na us chyba nie działa żaden fishbot ani sh ...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Hackshield jest skuteczny. Pamiętam jak pomykałem w Combat Arms i nie dawałem sobie rady postanowiłem ściągnąć hacka. Gra za chiny nie chciała sie włączyć. To może i da rade zlikwidować boty w m2 i innych typów.

Opublikowano

Poprawka na US sh działa :> Wiem bo tam gram xD

A podobno Team PL mówił że nie będą żadnych zapór wprowadzac do gry....czyżby zmienili zdanie?

To topic: Bardzo trudno dac komuś bana za hacki :P

tlofbnowe2.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Skoro na handel maja sposoby, na to tez muszą mieć. Moze ktos nagrywa demko, potem gm Cie obserwuje. Poza tym oni teraz dają bany za free, pod pretekstem "masz hacki"

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...