Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Do Warrocka

gRzElsiEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm spojrz na date tego posta

ten hack jest juz stary i jest juz detected czyli nie dziala

sciagnij nowego hacka sa na forum i powinno byc git

hmm jak dobrze pamietam to na win 7 tzreba odpalac jako administrator (haki tak trzeba odpalac)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

możliwe że ten hack jest dawno po update i nie działa popatrz to jesta valentynkowy event -.-

@edit

MRCF a ten hack idi0t czy jak to tam nie działa na vista -.- odpalam jako administrator ale w wr nie pokazuje sie zadna ramka

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

hmmm aha ;p mi nie :| najpierw hack potem warrock ta? a jak wchodze na wr automaatycznie ramka? sie pokaze?

@edit a teraz dziala xD

@edit

laguje ten hack idiot

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Możesz jeszcze XP Mode ściągnąć i zainstalować na Windows 7 za darmo jak się ma oryginalny windows7 i tam se wszystko odpalić warrocka + HAX spróbuj :D

Opublikowano

Hmm mam Win XP orginalny ale Win 7 nie ;| bym zainstalować win Xp ale Win 7 mi pasuje :D więc z tym modem to raczej nici ;| aaa przez administratora też nie działa ;|

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Hmm mam Win XP orginalny ale Win 7 nie ;| bym zainstalować win Xp ale Win 7 mi pasuje :D więc z tym modem to raczej nici ;| aaa przez administratora też nie działa ;|

TO nie instaluje XPKA tylko emuluje go :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...