Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq pod dt sura 75lv wp

DaV ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska. Chciałym się was dopytać o eq na DT. Mam surkę wp 75 ze skillami: ostrze M8. zbrojka m9, strach m7. Moje eq:

truta+6 41sr kd+4, brak zbroi (stal moze yy), naszyjnik z nieb lez+7 2kpz 10odp strzaly, ebo+9 20dt 10odp strzaly, lwia tarcza+9 20dt, brak butow, brak helmu, brak bransy.

Jakie powinno wygladać dalsze eq żebym dawał rade w DT. Przedział cenowy 1kk-1.5kk

Serwer Negros

Opublikowano

Strzały, nieumarłe i abs do pż, masz setki tutoriali tego typu, gdzie eq pod daną mapę jest szerzej opisane (bodajże nawet na wiki.metin2).

Jako że sam używam dropa 75 na mordy to z góry mogę Ci napisać że na mapki nie masz co iść bez ostrza P.

0VPaRnd.png

Opublikowano

pierw dobij skile, potem kup jakieś eq hp/dt i  branze jakąs z hp/do pż +buff jak nie masz... Jeszcze zależy co chcesz w tym DT robić, bo z takim eq  lajtowo do kowala dojdziesz, metki mordu to już problemowo 

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Wp nie potrzebuje takiego eq pod dt :) ja moim mam ostrze p. Mam 0 na dt 0 na strzaly i spokojnie ogarniam. 

Najwazniejsza dobra bron.   Przypadl by ci sie rogowy +6/+7  buty z 1k hp i nawet srebrna +9. YY mozesz sam zrobic. Nie marnuj kasy na jej kupno. Nawet +4 z bonami wystarczy wazne zeby siadlo hp+ do pz i sprobuj wlozyc kd defa i uchylki

u1lc.png
Opublikowano

Podstawa na DT to mieć abs na trupy, strzały i miecze oraz spora ilość hp.

Skille to bardzo ważne co musisz mieć na P :) 

Ostrze i Strach a reszta to G starczy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...